Joj, o ovome (urednosti) bi trebalo otvoriti poseban topic. Ako ima interesa. To je i moja bolna točka - uvijek moram imati "krško" tj. neko mjesto gdje caruje nered. Trenutno je to špajza, a budući da ide zimnica, polako ju privodim redu, a nered se seli u podrum. MM ima ormar s alatom za istu svrhu. Nedajbog da nekaj trebamo, od gomile stvari to je nemoguće naći... Znam ja kako bi trebalo (riješiti se krame) ali to nije antirecesijski. Antirecesijski je čuvati svaku sitnicu jer može zatrebati. Posljedica je nered. I što? Ništa.
Uostalom, kad smo kod nereda - jedno moje dijete je urednije od mene, a drugo neurednije od bilo kojeg drugog člana obitelji. Razlike u odgoju? Pa, ne znam baš... ANtirecesijska mjera koju bi trebalo primijeniti (pazi - kondicional!) je da ga pustim u školu BEZ dresa za tjelesni koji je izgubio, BEZ knjige iz štajaznam geografije...ali nisam se još uspjela na to natjerati. Sin je neuredan jer još uvijek netko misli za njega. Možda ove godine uspijem, tko zna...

Odgovori s citatom