Citiraj Bodulica prvotno napisa Vidi poruku
očigledno ste jako uredni i nemate životinje po doma ja imam taj ergorapido ili kako se već zove i to je definitivno preslabo za nas. nažalost, još uvijek redovno izvlačim onaj jači iako sam se s tim štapnim mislila poštediti. sad eventualno samo koristim onaj manji nastavak za pokupiti mrvice sa stola i ostalih površina. za nešto bolje mi nije. pozvizdila sam kad sam vidila kako se muči sa zrnom kukuruza kokičara. e kad ja moram 5 puta preći preko njega da ga ovaj pokupi to nije za moje živce. o dlakama da i ne govorim.
o kako se varas,imam tele od dugodlake macke od 8kg,dlaka ajme ako samo jedan dan ne usisam ....
neznam kakve vi imate,moj ergorapido je noviji model sa jacom baterijom, mozda je do toga jer meni fantasticno radi!
(ako sam bas brza stignem svih 170m2 stana preci u protivnom mi rikne baterija u zadnjoj prostoriji)

no ja nemam tapita po kuci,samo plocice i parket,praznim spremnik svako 2gi dan i bude pun puncat dlaka (sto nasih sto mackinih),mrva i prasine...bljak...jedino mi po kuhinji ne pokupi sve dobro ako se nesto mokro i ljepljivo bas zaljepi na pod ...kad MM pece kokice redovno ih bude po podu i to posisa bez problema...

jedina mu je mana sto mi se dlake od macke zapetljaju od osovinu onih prednjih manjih kotacica pa ako to pincetom redovno ne pocupam kotacici se prestanu vrtit pa je teze njime upravljat...

veliki mi je isto za zivine (animal care) ali od phillipsa, druzimo se svako 10ak dana i to radi povrsina,ne koristim onaj mali za povrsine...