Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

moj je onaj crveni ergorapido od 12V i definitivno mi je slab. i baš mi je žao zbog toga. a psa i mačku ne mogu maknuti...to mi nije opcija. još i spavaju s nama

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Bodulica prvotno napisa Vidi poruku
    moj je onaj crveni ergorapido od 12V i definitivno mi je slab. i baš mi je žao zbog toga. a psa i mačku ne mogu maknuti...to mi nije opcija. još i spavaju s nama
    e,a ovaj novi ti je 18V i bolja baterija,puni se samo 4h.... uf,ja sam moga izbacila iz spavace cim se rodila curica,da mi barem spavaca soba bude hair-free!

evo link zene: http://www.electrolux.hr/Products/Ra...apido-range-2/
    mene je stvarno preporodio,jos imam skaline u stanu i stalno sam se spoticala od kabele od velikog...i problem mi je bilo vuci ga uz skale..sada ih preletim s ovim u casu...

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    e,a ovaj novi ti je 18V i bolja baterija,puni se samo 4h.... uf,ja sam moga izbacila iz spavace cim se rodila curica,da mi barem spavaca soba bude hair-free!

evo link zene: http://www.electrolux.hr/Products/Ra...apido-range-2/
    mene je stvarno preporodio,jos imam skaline u stanu i stalno sam se spoticala od kabele od velikog...i problem mi je bilo vuci ga uz skale..sada ih preletim s ovim u casu...
    da, ovo je izgleda noviji i jači model. nije bilo takvih kad sam ja uzimala svoga prije par godina.

ali ipak moram biti partibrejker i reći kako mislim da on ne može biti dostojna zamjena "pravom" usisivaču. pogotovo ne tamo gdje su mala djeca i ljubimci. dobro dođe za nešto na brzinu pokupiti, a i ono svjetlo koje baca ispred sebe je fora

jučer sam potaknuta ovim topicem skidala dlake koje su se zapetljale u četku mog ergorapida. i iznenadila sam se da je to uglavnom kćerina i moja kosa. ove životinjske lakše prođu u spremnik, ali ove dugačke ljudske su se omotale ko bršljan oko četke. sad sam to nekako poskidala pa je čini mi se bolje vukao. ali sam ipak poslije izvatila onaj veliki usisivač i još jednom prošla s njim. neusporedivo je.
    Posljednje uređivanje od Bodulica : 30.08.2014. at 12:50

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •