Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Sad ste i mene navukle gledati ta čuda.
    Evo na e-kupi je ovaj Ergorapido od 18V najpovoljniji (999kn, besplatna dostava)
    http://www.ekupi.hr/Electrolux-usisa...42-436333.aspx

Gledam i ovog, iste su specifikacije, ali nije litijska nego Ni-MH baterija (koja je razlika?)

http://www.nabava.net/usisavaci__730...move4__1672781
    super ponuda,ja sam mog cini mi se 1300kn platila tako da go ahead ako mislis!
    litijska ti je kvalitetnija,dulje traje i krace se puni! (ko one stare baterije na mobitelima vs. ove novije)
    sjecam se da je kad sam kupovala stari model vs. novi bio svega 200-300kn razlike...

apri,nisam nikad bas gledala na sat,mislim 15ak min da mi traje...ja dakle prelazim samo podove ne i povrsine i kazem,ako i svako 10dn izvlacim onaj veliki!
    no, ne moze mi to bit jedini usisivac u kuci jer ipak mi npr. treba onaj nastavak sa cetkom za preci kauc i povrsine...(kojih imam jako malo i opet krpom tu i tamo preletim kad vidim prasinu)..pa onda kad uzmes onaj uski nastavak i usisavas lajsne..ali tko tako temeljito cisti na dnevnoj bazi?

nemam tepiha,dosta mi je otvoren i cist prostor i bitno za reci da ne prelazim bas svaki cm poda s njim nego ides di vidis dlake i mrve isl...
    (a na tamnom parketu ja to itekako vidim) ...MMu redovno rikne prije kraja ciscenja ali se on previse vrti po prostoriji,ja sam produktivnija!
    no sve i da rikne,punjenje do kraja je za 4h, vec nakon uru mozes nesto opet dovrsit ako treba..
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 30.08.2014. at 11:32

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •