super ponuda,ja sam mog cini mi se 1300kn platila tako da go ahead ako mislis!
litijska ti je kvalitetnija,dulje traje i krace se puni! (ko one stare baterije na mobitelima vs. ove novije)
sjecam se da je kad sam kupovala stari model vs. novi bio svega 200-300kn razlike...
apri,nisam nikad bas gledala na sat,mislim 15ak min da mi traje...ja dakle prelazim samo podove ne i povrsine i kazem,ako i svako 10dn izvlacim onaj veliki!
no, ne moze mi to bit jedini usisivac u kuci jer ipak mi npr. treba onaj nastavak sa cetkom za preci kauc i povrsine...(kojih imam jako malo i opet krpom tu i tamo preletim kad vidim prasinu)..pa onda kad uzmes onaj uski nastavak i usisavas lajsne..ali tko tako temeljito cisti na dnevnoj bazi?
nemam tepiha,dosta mi je otvoren i cist prostor i bitno za reci da ne prelazim bas svaki cm poda s njim nego ides di vidis dlake i mrve isl...
(a na tamnom parketu ja to itekako vidim) ...MMu redovno rikne prije kraja ciscenja ali se on previse vrti po prostoriji,ja sam produktivnija!
no sve i da rikne,punjenje do kraja je za 4h, vec nakon uru mozes nesto opet dovrsit ako treba..