ja stapni koristim rekla sam i 2-3x dnevno (nekad i vise),naravno da to nije svaki put cijela kuca nego po potrebi uletim u kupaonicu na 2min ,pa pokupit mrve ispod stola,dlake gdje se već nalaze itd itd....
samo ponekad "jurim" po cijeloj kuci kao kao zelim napravit mini generalku,to sam pisala da docaram onima koji se pitaju moze li to bit jedini u kuci da ipak ne moze!
predvidila si da imam skaline u kuci,bome razvlaciti i nositi/podizati veliki sa kabelom po zavojitim skalinima gore-dolje i nije bas prakticno, ne jednom sam se skoro skljokala... (pogotovo kad sam se odvikla od njega)
a ironije,na njima mi se najvise skupljaju buseni dlaka...
dodatna svar koju nisam pisala,veliki ima jaki ispuh koji mi macje dlake podize u zrak (za razliku od malog) tako da kad s velikim povremeno cistim iza njega mi ostaje neusisanih dlaka....
ja bi si kupila Roombu da nemam skaline,kad izmisle onu koja ih moze savladat kupujem...a da nemam macku ne bi imala ovaj stapni jer mi je ona glavni razlog svakodnevnog visektratnog usisavanja...zivila bi u eto nesto sporkijoj kuci koju bi rjedje odrzavala ali ne trpim dlake....( i onda pametna nabavim dugodlaku macketinu)
nadam se da ti je sad jasnije!ovisno o raznim okolnostima,nekom on treba, nekom ne!
u da,i svaki put kad koristim veliki i odem predaleko, kabel se zategne,redovno odvalim steker iz zida jer ove sad nove uticnice nisu zasarafljene kao stare i lako ispadaju...ja mislim da je to do lose montaze (i da to ne bi trebalo tako lako ispast),MM krivi mene sto ne pazim pa je ih je poceo ljepit silikonom....![]()

ovisno o raznim okolnostima,nekom on treba, nekom ne!
Odgovori s citatom