Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj anchi pp prvotno napisa Vidi poruku
    A šta je to? natakne se na bilo koji?

Kako funkcionira?
    Ja imam samsunga, platila sam ga oko 700 kuna.
    To ti ovako izgleda: http://www.protis.hr/products/detail...-vrecica/47231 možda bi taj nastavak pasao i na neku drugu cijev to nisam sigurna. Taj dio ti dođe 89 kuna. http://www.europatrade.hr/detalji_pr...e-samsung.aspx
    Možeš ponjeti svoju cijev pa probati, ne vidim razlog zašto ne bi radilo.

ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

http://www.protis.hr/products/detail...er-cf101/79200

mislim da je moj ovaj..davno je kupljen pa nisam sigurna.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj ribice prvotno napisa Vidi poruku
    http://www.protis.hr/products/detail...er-cf101/79200

mislim da je moj ovaj..davno je kupljen pa nisam sigurna.
    Ja imam takav sličan na moru. U Zagrebu imam sa komandama na crijevu.
    Usisavač je zakon.
    A najbolje mi je bilo kada sam došla u servis kupovati filtere kako me prodavačica uvjeravala da trebam kupiti novi usisavač jer je moj stari model.

Junior avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Neka velika zaduženja ni ne možemo imat jer za mogućnost da se uđe u dug s bankom- treba imat novaca. :D Kom' nije jasno nek' računa. Minus košta više neg' Maestro Plus, osim ak nije manji od 4000 kn npr. i tak'... Treba uspoređivat bankarske usluge. Nekom se isplati koristiti Diners, netko bolje da ga prereže. Nekom se isplati American, a meni eto ništa od navedenog. Previše nepotrebnih bankarskih usluga samo KOŠTA iz mjeseca u mjesec, a ista svota bi mogla sjedati na štednju u obliku kamate na glavnicu i pribrajat se glavnici...

Al' sam se raspisala... :D :D :D

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Junior prvotno napisa Vidi poruku

Al' sam se raspisala... :D :D :D
    Junior, uspjala sam pročitati onaj tvoj veliki post, iako je bilo silno teško odrediti koji red je slijedeći.

Ovako, ubacuj entere ubuduće. Lakše se čita.

No, stvar je u tome da ti moram napisati da ovako kao ti ne bih mogla živjeti ni mimute. Život je samo jedan. Kavica, putovanja, pas, mačka, troje djece, brdo cvijeća i vrt, nogomet, auto, siguran auto. To mi je osnova. Zato smo se školovali i radimo kako bismo živjeli. A ne životarili. Bez uvrede.

Svatko svoje. Ja neću kupiti kartonsku kutiju kad moram poslati paket, nego ću je uzeti u dućanu, npr. i puno takvih sitnica, ali odreći se baš svega za neko sutra kojeg će biti,... ili neće. Dobro dobro, svatko je kovač svoje sreće.

Teta Eta avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Kao i u svemu u zivotu, vazno je naci ravnotezu.

Bila sam u situaciji da imam jako puno novaca, a i u onoj da ne radim i da sam u financijskom skripcu. Kad imas, treba misliti na te crne dane. Kad nemas, vidis koliko malo ti je u stvari potrebno. Tada se ne kupuju nepotrebne stvari. Mi npr ne trosimo na sokove, grickalice, gotovu hranu, odjecu za dijete (osim nuzno, gotovo sve nasljedjujemo). Sebi odjecu najcesce kupujem na rasprodajama. Stedimo plin (grijanje), ali ni ne volimo vise da nam je pretoplo u kuci. Na hrani ne stedimo, kupujemo uglavnom ekolosku hranu (skupu), no zato pazimo da nista ne bacimo i da sve iskoristimo. Ne jedemo puno mesa jer je kvalitetno meso skupo, pa radije jedemo dobro - ne toliko cesto. I u skolu (dijete), i na posao nosimo ruckove od kuce. Tu se ustedi puno novaca. Vazno je i planirati. Sada kada radim, tocno se zna svaki mjesec koliko moram staviti na stranu za period kada cu opet biti bez posla i pratim mjesecni izracun troskova, tocno se zna koliko se na sto moze potrositi. Ako si nesto priustimo van tog plana, zna se da drugi mjesec moramo taj minus u stednji nadoknaditi. Tako nekako, samokontrola!

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Junior, uspjala sam pročitati onaj tvoj veliki post, iako je bilo silno teško odrediti koji red je slijedeći.

Ovako, ubacuj entere ubuduće. Lakše se čita.

No, stvar je u tome da ti moram napisati da ovako kao ti ne bih mogla živjeti ni mimute. Život je samo jedan. Kavica, putovanja, pas, mačka, troje djece, brdo cvijeća i vrt, nogomet, auto, siguran auto. To mi je osnova. Zato smo se školovali i radimo kako bismo živjeli. A ne životarili. Bez uvrede.

Svatko svoje. Ja neću kupiti kartonsku kutiju kad moram poslati paket, nego ću je uzeti u dućanu, npr. i puno takvih sitnica, ali odreći se baš svega za neko sutra kojeg će biti,... ili neće. Dobro dobro, svatko je kovač svoje sreće.
    Potpis.
    Jedno je odgovorno raspolagati novcem, a drugo je škrtariti.
    Ok je i štedjeti.
    Ali da ću pješačiti, oblačiti se u SH shopu da bih uštedjela i onda s tim novcem kupila dionice, wtf?
    Kaj će mi dionice?
    Uostalom, a za što radim?
    Da bih to što sam zaradila zbuksala negdje, a ja lutala gradom pješice ne bi li našla negdje rabljenu majicu?
    Svak nek radi kak mu paše, ali pretjerivanje ne vodi ničemu.
    Kao što je po meni bolest kad netko ima sto kartica i na svakoj je dužan i još ima 20 000 kn minusa na tekućem, tako je i pretjerano škrtarenje doslovno na svemu bolest ili neki poremećaj.
    S druge strane ono za kartice apsolutno potpisujem.
    Ok je imati recimo jednu, ali imati pun novčanik kartica i za svaku plaćati godišnje od 100 kn na više članarine, čemu?
    To je čisti gubitak love. Ništa drugo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •