Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5565

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Elly je komentirala a7v, a to je i meni upalo u oko. Nisam jos nigdje na europskim putovanjima naletila da je cijena karte jeftinija nego u ZG, upravo suprotno. Recimo u Grazu karta vrijedi sat vremena i kosta 2,10 eur.
    Posljednje uređivanje od annie84 : 14.10.2014. at 09:58

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj annie84 prvotno napisa Vidi poruku
    Elly je komentirala a7v, a to je i meni upalo u oko.
    @ Tashunica, da, nadovezala sam se na komentar da je van HR jeftinije nego u HR.
    Platezna moc je, naravno, drugi par opanaka.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Elly je komentirala a7v, a to je i meni upalo u oko. Nisam jos nigdje na europskim putovanjima naletila da je cijena karte jeftinija nego u ZG, upravo suprotno. Recimo u Grazu karta vrijedi sat vremena i kosta 2,10 eur.
    dječja je 1,10

kod nas nema dječje karte
    dnevna je 4,7 eura, a dječja dnevna je 2,1 - otprilike, da sada ne provjeravam, a sigurna sam da austrijanac koji radi moj posao, ili bilo kojeg drugog hrvata, ima debelo veću plaću

i još nešto - dijete kupi kartu ili pokaz jer je dijete. U Zagrebu moram prvo platiti fotografa, pa potvrditi papir u školi, pa beskonačno čekati u redu - samo zato jer nešto radim za dijete
    Posljednje uređivanje od NanoiBeba : 14.10.2014. at 10:25

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    ima debelo veću plaću
    ma ima debelo veću plaću, ali i debelo veći bdp. pa si može priuštiti veće sufinanciranje. usporedite rađe naš standard javnih usluga s bugarskim ili rumunjskim.
    mene šokiralo kad sam lani bila u bugarskoj.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    dječja je 1,10

kod nas nema dječje karte
    Ni kod mene u ITL nema djecje karte, odnosno: do 1m visine djeca se gradskim busom voze gratis, nakon cega placaju jednako kao i odrasli.
    Za skolski pokaz treba jedna slika i ispuniti papire bez potvrde skole. Ovdje se puno toga garantira vlastitim potpisom, pa ne trebaju dodatne potvrde.

(Za skolski bus (vrtic & 1.-5. razred) smo isli u gradski ured za skolstvo gdje predas zahtjev i oni ti posalju dokumente da li si primljen + info o placanju.)).

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam rekla da ne govorim iz osobnog iskustva, ali čujem od svjetskih putnika da se relativno povoljno voze vani
    nano, što si ono rekla koliko je karta u grazu?

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i ja se slažem s tanjom - konačno se javila osoba koja koristi javni prijevoz na dnevnoj bazi. Mojoj djeci tramvaj ne treba za ići do škole - ali ako idu baki, u kino, na sladoled, na jezike - treba im. Ponekad pjašače, ponakad im kupim mjesečni pokaz, ponekada im napunim karticu s kunama, pa štancaju, a vjerujem da ima dana i kada ne iskoriste ništa od toga neg se švercaju - ali mislim da su i kontrolori prema njima tolerantniji , kuc, kuc!

pri tom, ispred svog stana, ja moram plati parkirno mjesto.
    A početna ideja naplate parkiranja je bila poticanje ljudi na učestalije korištenje jjavnog prijevoza.

Znači da mnogi od nas plaćaju holdingu nekoliko puta (prirez, parking i javni prijevoz za par stanica)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •