Elly je komentirala a7v, a to je i meni upalo u oko. Nisam jos nigdje na europskim putovanjima naletila da je cijena karte jeftinija nego u ZG, upravo suprotno. Recimo u Grazu karta vrijedi sat vremena i kosta 2,10 eur.
Elly je komentirala a7v, a to je i meni upalo u oko. Nisam jos nigdje na europskim putovanjima naletila da je cijena karte jeftinija nego u ZG, upravo suprotno. Recimo u Grazu karta vrijedi sat vremena i kosta 2,10 eur.
Posljednje uređivanje od annie84 : 14.10.2014. at 09:58
dječja je 1,10
kod nas nema dječje karte
dnevna je 4,7 eura, a dječja dnevna je 2,1 - otprilike, da sada ne provjeravam, a sigurna sam da austrijanac koji radi moj posao, ili bilo kojeg drugog hrvata, ima debelo veću plaću
i još nešto - dijete kupi kartu ili pokaz jer je dijete. U Zagrebu moram prvo platiti fotografa, pa potvrditi papir u školi, pa beskonačno čekati u redu - samo zato jer nešto radim za dijete
Posljednje uređivanje od NanoiBeba : 14.10.2014. at 10:25
Ni kod mene u ITL nema djecje karte, odnosno: do 1m visine djeca se gradskim busom voze gratis, nakon cega placaju jednako kao i odrasli.
Za skolski pokaz treba jedna slika i ispuniti papire bez potvrde skole. Ovdje se puno toga garantira vlastitim potpisom, pa ne trebaju dodatne potvrde.
(Za skolski bus (vrtic & 1.-5. razred) smo isli u gradski ured za skolstvo gdje predas zahtjev i oni ti posalju dokumente da li si primljen + info o placanju.)).
i ja se slažem s tanjom - konačno se javila osoba koja koristi javni prijevoz na dnevnoj bazi. Mojoj djeci tramvaj ne treba za ići do škole - ali ako idu baki, u kino, na sladoled, na jezike - treba im. Ponekad pjašače, ponakad im kupim mjesečni pokaz, ponekada im napunim karticu s kunama, pa štancaju, a vjerujem da ima dana i kada ne iskoriste ništa od toga neg se švercaju - ali mislim da su i kontrolori prema njima tolerantniji , kuc, kuc!
pri tom, ispred svog stana, ja moram plati parkirno mjesto.
A početna ideja naplate parkiranja je bila poticanje ljudi na učestalije korištenje jjavnog prijevoza.
Znači da mnogi od nas plaćaju holdingu nekoliko puta (prirez, parking i javni prijevoz za par stanica)