Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
ma znaš šta, ako je bahaćenje to što hoću ići u najbliži dućan i kupiti normalne namirnice bez da prije toga kao lektiru čitam sve te glupe letke centara i onda imam tour the france billa-spar-metro-getro-konzum-plodine-lidl u potrazi za akcijama, ma hebeš to.
ili ako moram kalkulirati hoću li sjest na kavu u kafić.
a nažalost, moram.

a post od junior mi ipak više vuče na škrtost nego na štedljivost. sori junior. odao te alat

Nisam na to mislila. Mislila sam na to da danas imamo prokleto više potreba nego ranije i da bi bez pol toga funkcionirali. Da bi više išli u prirodu i jeli zdraviju hranu... prežvak-prežvak iste teme.

Da li se o junior radi o škrtosti ili štedljivosti, ne bih komentirala, žena ima pravo i na jedno i na drugo, njena stvar. Rado bi da sam bar malo kao ona ili bilo tko drugi racionalniji od mene malo ili puno... a nisam, jednostavno nemam dovoljno jake mehanizme kontrole. Primjer: u subotu smo išli kupiti kupiti rođendanski dar za frendicinu curku. I umjesto da se zadovoljim s Pikovim rođendanom koji je bio sa 100 kuna spušten na 50, ja skužim da je mjesec djeteta ili tako nešto u APM i da su dječje knjige snižene i izađem sa 6 knjiga, od čega će dvije Smjehuljica čitati tek za 3-4 godine. Ali bila su izdanja iz 2004, pa me bilo frka da ne nestanu. Dobar izgovor para vrijedi.
MD je naravno stajao pred knjižarom i cupkao. On bi kupio to po što smo došli i otišao. Meni se to nikad nije desilo, uvijek nađem još nešto što mi nužno treba.