Nisam na to mislila. Mislila sam na to da danas imamo prokleto više potreba nego ranije i da bi bez pol toga funkcionirali. Da bi više išli u prirodu i jeli zdraviju hranu... prežvak-prežvak iste teme.
Da li se o junior radi o škrtosti ili štedljivosti, ne bih komentirala, žena ima pravo i na jedno i na drugo, njena stvar. Rado bi da sam bar malo kao ona ili bilo tko drugi racionalniji od mene malo ili puno... a nisam, jednostavno nemam dovoljno jake mehanizme kontrole. Primjer: u subotu smo išli kupiti kupiti rođendanski dar za frendicinu curku. I umjesto da se zadovoljim s Pikovim rođendanom koji je bio sa 100 kuna spušten na 50, ja skužim da je mjesec djeteta ili tako nešto u APM i da su dječje knjige snižene i izađem sa 6 knjiga, od čega će dvije Smjehuljica čitati tek za 3-4 godine. Ali bila su izdanja iz 2004, pa me bilo frka da ne nestanu. Dobar izgovor para vrijedi.![]()
MD je naravno stajao pred knjižarom i cupkao. On bi kupio to po što smo došli i otišao. Meni se to nikad nije desilo, uvijek nađem još nešto što mi nužno treba.