Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja isto idem u ducan s popisom, i tog se drzim. Ne obilazim pet ducana za najboljom cijenom jogurta ali kad dodjem pred policu i tamo je izbor mu, vindija, dukat ili robna marka uzmem ono koje je najjeftinije taj put (sto se mijenja) pod uvjetom da je tekuci jogurt s min 2.8%mm (ovo je primjer, za vecinu stvari imam taj nacin). Ne bojkotiram niti jedan lanac nego idem u meni najblizi u tom trenutku. I otkad se drzimo popisa racun je prilicno predvidljiv.

Na akciji kupujem ako je na popisu, ako nije razmislim bar tri puta da li mi to stvarno sad treba, i ako ne - najcesce ne kupim. Inace zavrsis s hrpom gluposti i viskova. Koji mi ne stanu u stan jer mi je premali mogla bi novi stan probat kupit na nekoj akciji, samo da je dobra prilika

sto se tice rada u centru i dolaska autom, zivjela sam tako neko vrijeme - dodji na trg francuske republike, kopaj za sitnisem (aparat ne vraca novce nego moras imati egzaktno toliko - npr 9kn) za platiti 3h koliko je bio maksimum (sad je 4h), navini alarm na mobitelu kad istice parkiranje, svercaj se jednu stanicu do britanca (od britanca je do trga bilo besplatno), na poslu s malo srece nisi u trenutku kad zvoni alarm bio na wc-u, vaznom sastanku na koji nisi ponio mobitel i sl pa cujes alarm, plati jos 3h mobitelom, namjesti novi alarm na tocno 16 minuta nakon sto istice parkiranje, opet se nadaj da nisi na wc, sastanak, kava u kaficu i sl, kad svira alarm opet plati 3h parkiranja, nakon posla opet 2 stanice legalno i jedna svercanje, pa po auto (inace, taj park je uvijek blatan i mracan zimi, i ako ne ides skroz oko,o obavezno se zablatis). I tako svaki dan. Ne znam ni sama koliko puta sam platila kaznu, pardon, "dnevnu kartu" - ali i dalje jeftinije nego kupiti mjesecnu kartu za trecu zonu po onim suludim cijenama.... Da ne spominjem cijenu mjesecne karte u garazi ili taxijem. Sad sredom radim negdje gdje mi treba autom pol sata (zetom valjda perko 1h) ali ne placam parkiranje i uvijek ima mjesta
    Posljednje uređivanje od sillyme : 16.10.2014. at 07:36

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    sto se tice rada u centru i dolaska autom, zivjela sam tako neko vrijeme - dodji na trg francuske republike, kopaj za sitnisem (aparat ne vraca novce nego moras imati egzaktno toliko - npr 9kn) za platiti 3h koliko je bio maksimum (sad je 4h), navini alarm na mobitelu kad istice parkiranje, svercaj se jednu stanicu do britanca (od britanca je do trga bilo besplatno), na poslu s malo srece nisi u trenutku kad zvoni alarm bio na wc-u, vaznom sastanku na koji nisi ponio mobitel i sl pa cujes alarm, plati jos 3h mobitelom, namjesti novi alarm na tocno 16 minuta nakon sto istice parkiranje, opet se nadaj da nisi na wc, sastanak, kava u kaficu i sl, kad svira alarm opet plati 3h parkiranja, nakon posla opet 2 stanice legalno i jedna svercanje, pa po auto (inace, taj park je uvijek blatan i mracan zimi, i ako ne ides skroz oko,o obavezno se zablatis). I tako svaki dan. Ne znam ni sama koliko puta sam platila kaznu, pardon, "dnevnu kartu" - ali i dalje jeftinije nego kupiti mjesecnu kartu za trecu zonu po onim suludim cijenama.... Da ne spominjem cijenu mjesecne karte u garazi ili taxijem. Sad sredom radim negdje gdje mi treba autom pol sata (zetom valjda perko 1h) ali ne placam parkiranje i uvijek ima mjesta
    a jadna ne bila ako ja ne bih radije taksijem išla

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    a jadna ne bila ako ja ne bih radije taksijem išla
    Pa samo daj, ako si mozes priustiti...

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Trebala si se udati za taksistu, pa bi mogla.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Trebala si se udati za taksistu, pa bi mogla.
    Uz sve to kemijanje sam izlazila u 7:45 a povratak najranije 18:30. Da sam isla nasim dragim zetom bilo bi minimalno sat vremena vise, a vjerojatno i vise od sat vremena.... srecom pa sad radim drugdje

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ne znam otkud dolaziš (da, pričala sam napamet) ali tvoja priča mi je zazvučala kao da ni ti nisi plaćala puno manje s tim dnevnim kartama, parkirnim kartama, benzinom, registracijom i održavanjem automobila.
    ali sorry, svakako nije moja stvar.
    zapravo o tome nisam ni htjela, samo sam bila iznenadjena koliko netko tlake mora podnijeti da bi autom otišao na posao

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •