sillyme prvotno napisa
sto se tice rada u centru i dolaska autom, zivjela sam tako neko vrijeme - dodji na trg francuske republike, kopaj za sitnisem (aparat ne vraca novce nego moras imati egzaktno toliko - npr 9kn) za platiti 3h koliko je bio maksimum (sad je 4h), navini alarm na mobitelu kad istice parkiranje, svercaj se jednu stanicu do britanca (od britanca je do trga bilo besplatno), na poslu s malo srece nisi u trenutku kad zvoni alarm bio na wc-u, vaznom sastanku na koji nisi ponio mobitel i sl pa cujes alarm, plati jos 3h mobitelom, namjesti novi alarm na tocno 16 minuta nakon sto istice parkiranje, opet se nadaj da nisi na wc, sastanak, kava u kaficu i sl, kad svira alarm opet plati 3h parkiranja, nakon posla opet 2 stanice legalno i jedna svercanje, pa po auto (inace, taj park je uvijek blatan i mracan zimi, i ako ne ides skroz oko,o obavezno se zablatis). I tako svaki dan. Ne znam ni sama koliko puta sam platila kaznu, pardon, "dnevnu kartu" - ali i dalje jeftinije nego kupiti mjesecnu kartu za trecu zonu po onim suludim cijenama.... Da ne spominjem cijenu mjesecne karte u garazi ili taxijem. Sad sredom radim negdje gdje mi treba autom pol sata (zetom valjda perko 1h) ali ne placam parkiranje i uvijek ima mjesta