Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    Ajde, koji broj buce biste kupili djetetu koje sad nosi 38? Za sljedeci godinu mislim.
    Starija ili mladja?
    Moja je na 38 (ja nosim 37-38, ovisno o modelu), i jedino sto bih joj kupila 39 je ono sto znam da ima manji kalup... Ono, da proba, pa da ima samo malo lufta (radi debljih carapa, itd.).
    Nadam se da ce sad stati s nogom, a fali joj 2 cm da mene dostigne po visini (jest' da mene i nije bas jako tesko dostici ).

Ako je pak tvoja mladja u pitanju, onda bih se i usudila kupiti 39 jer je 2006.god. pa je pretpostavka da ce noga jos rasti.

Offtopic, nesto si razmisljam: kako se kude djeca koja su visa od roditelja?
    Posljednje uređivanje od Elly : 08.01.2015. at 11:36

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    Nikako, meni se moja pokušava unijeti u lice kada joj nije nešto po volji, ali onda joj kažem da sjedne. Za sada prolazi.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    Nikako.

Ako imam primjedbi ili mi se nesto ne dopadne, naberem nos i kazem "bas si me razocarao". To kod mojih prolazi bolje od bilo kakve galame (to izbjegavam zbog SEBE)

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ako imam primjedbi ili mi se nesto ne dopadne, naberem nos i kazem "bas si me razocarao". To kod mojih prolazi bolje od bilo kakve galame (to izbjegavam zbog SEBE)
    Ne volim ni ja galamu, ali lakse je dok joj nesto mogu primijetiti dok smo (relativno) oci-u-oci, to pali (vidi da sam ozbiljna, pa prihvati primjedbu). Cim se to bude promijenilo u njenu korist... ajme! Cathy - fora mi je ovo sa sjedenjem, zapamtit cu! :LOL:

Oprostite na offu, necu vise.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •