Nastavno na uštede, prodaju preko Njuškala i slično... ne smeta meni i ne čudim se sto dobrostojeći to rade. Nego mi smeta sto mi nekad neki to patronizirajuće komentiraju “mogla si uštedjeti tih 100 kn, znaš kako ja...”. A onda tih sto kuna potroše na treću trenirku djetetu da imaju u još jednoj boji ili 300-400 kn na majicu za što bi ja rekla da je glupo trošenje novca. Ok, bitno im je, i to rade. A meni je bitnije nešto drugo. Pa mi nije njihov način “pametnije raspolaganje s novcem”. Nego svatko raspolaže kako zna i želi. Ja bih rekla da samo npr. kockari ili tako neke kategorije troše novac na glup način.
Ne volim komentare tipa, “ona ti kupuje to gotovo po skupljoj cijeni, pametnije bi bilo da sama to doma napravi”... sto te briga, možda je njoj pametnije sto kupuje gotovo jer ne zna, nema vremena, ne zanima ju i sl. da to sama napravi.
Glavna razlika izmedju onih koji imaju i nemaju je prvenstveni u tome da oni koj imaju zarađuju više. (Ili su naslijedili). Nije način raspolaganja novcem presudan.

Odgovori s citatom