Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja bih platila dostavu ako mi je tako komotnije, a platila sam (i opet bih) i Ikeinu montažu premda MM zna sastaviti namještaj - ali ovako je bilo brže gotovo i jednostavnije.
    Znači, i vrijeme je novac pa bih bez razmišljanja platila nešto što će mi uštediti vremena.
    Recimo, mojoj kćeri je teško kupiti cipele jer je uglavnom nezadovoljna udobnošću, pa joj ako je zadovoljna odmah kupim, ne gledajući cijenu. (jasno, niti ne ulazim u dućane gdje mi je cijena potpuno neprihvatljiva)

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bih platila dostavu ako mi je tako komotnije, a platila sam (i opet bih) i Ikeinu montažu premda MM zna sastaviti namještaj - ali ovako je bilo brže gotovo i jednostavnije.
    Znači, i vrijeme je novac pa bih bez razmišljanja platila nešto što će mi uštediti vremena.
    Recimo, mojoj kćeri je teško kupiti cipele jer je uglavnom nezadovoljna udobnošću, pa joj ako je zadovoljna odmah kupim, ne gledajući cijenu. (jasno, niti ne ulazim u dućane gdje mi je cijena potpuno neprihvatljiva)
    Ovako je i kod nas. Ako mm i sinovi baš imaju vremena sastavljati namještaj (recimo, tijekom ljetnih praznika i g.o.) onda to i rade, ali u većini slučajeva uzmem i dostavu i sastavljanje. Nemam iskustva kakva je IKEA, ali imam s Prima namještajem - bili su brzi i točni.

Što se tiče cipela - jučer sam sa starijim sinom obišla cijeli cc1 east trežeći gležnjače, bez rezultata - on ima nogu 46 i kad uđemo u trgovinu, prvo pitamo što imaju u toj veličini. NIŠTA nismo našli, jer on baš ne voli umjetnu kožu, a od prave nije bilo broja. Moramo u centar grada. Na kraju uglavnom nosi cipele od brušene prave kože koje kupimo od dobavljača s placa i to provincijskog ili onog na Volovčici, točno određeni tip cipele koji nosi već godinama i koji mu trgovci naručuju po broju, a ja kupim bez probe. Aliii to su niske cipele. Ima sajmonice za zimu, trebale bi još jedne, a ako ih nađemo, ne namjeravam se opterećivati cijenom. Sadašnje gležnjače nosio je dvije cijele sezone i đonovi su u takvom stanju da baš treba nove.

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ovako je i kod nas. Ako mm i sinovi baš imaju vremena sastavljati namještaj (recimo, tijekom ljetnih praznika i g.o.) onda to i rade, ali u većini slučajeva uzmem i dostavu i sastavljanje. Nemam iskustva kakva je IKEA, ali imam s Prima namještajem - bili su brzi i točni.

Što se tiče cipela - jučer sam sa starijim sinom obišla cijeli cc1 east trežeći gležnjače, bez rezultata - on ima nogu 46 i kad uđemo u trgovinu, prvo pitamo što imaju u toj veličini. NIŠTA nismo našli, jer on baš ne voli umjetnu kožu, a od prave nije bilo broja. Moramo u centar grada. Na kraju uglavnom nosi cipele od brušene prave kože koje kupimo od dobavljača s placa i to provincijskog ili onog na Volovčici, točno određeni tip cipele koji nosi već godinama i koji mu trgovci naručuju po broju, a ja kupim bez probe. Aliii to su niske cipele. Ima sajmonice za zimu, trebale bi još jedne, a ako ih nađemo, ne namjeravam se opterećivati cijenom. Sadašnje gležnjače nosio je dvije cijele sezone i đonovi su u takvom stanju da baš treba nove.
    Nema ni u Massu? Prije tjedan-dva sam klincu kupila kožne gležnjače, a vidjela sam da imaju i većih brojeva od njegovog (on je 44, a dobre su i meni koja nosim 45/46).

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj MalaSirena prvotno napisa Vidi poruku
    Nema ni u Massu? Prije tjedan-dva sam klincu kupila kožne gležnjače, a vidjela sam da imaju i većih brojeva od njegovog (on je 44, a dobre su i meni koja nosim 45/46).
    sirena ajme kako imaš veliko stopalo, super da si sebi pronašla dućan.

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    sirena ajme kako imaš veliko stopalo, super da si sebi pronašla dućan.
    Nisam našla (mada sam u Humanicu svojedobno kupila mustang ženske cipele na malu peticu) jer u biti niti ne nosim ženske cipele. Prije sam kupovala Camper i El Naturalista, ali je izbor mali, a cijene velike tak da sam sada na Merrell i Salomon cipelama/tenisicama (imam problema s kralježnicom pa mi je ovo najudobnije za hodanje).
    Velikih brojeva ženskih cipela sam viđala u Humanicu te dućanu XXL shoes, ali su isto skupe, a preuskih kalupa i meni neudobne (kad se čovjek nauči na Merrell đonove, nema šanse da se prebaci natrag na ovo :D )

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Najveći je bio 45 pa nije htio probati. Možda bi ipak trebao... Ima Bauerfiendove uloške.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •