Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Mi sad uzmemo toalet papir i maslac samo kad je na 50%. Doista nema smisla uzeti po punoj cijeni kada periodično dolaze ovakva pojeftinjenja.

Isto tako ne vidim više smisla od kupovanja novog u trgovini kada novo i nerabljeno mogu uzeti na oglasniku. Ako tako rade ljudi koji kupuju skupi Mac shit onda zašto ne i ja.
    Tako je. Osim toga, pri tjednoj/dvotjednoj kupovini obavezno gledam stvari koje su na akciji. Ne pamtim kad sam kupila deterdžent, omekšivač ili kavu, a da nije bila akcija. Eventualno ako piše "trajno niske cijene" i vidim da to nije samo fraza.

Ostalo - moram u KIK po ljetne natikače, jer stvarno mi se ne isplati to kupovati na bilo kojem drugom mjestu (osim eventualno Hrelića): http://www.kik.hr/a-ene.html

A prošli vikend je Lidl na Sveticama imao superpopust u šatoru na parkiralištu: unutra krpetine na 50% cijene, a u subotu i nedjelju su imali još 50% na to, pa sam se ogrebla za 2para traperica za dečke, svaki po 25 kn, a sebi natikače za istu cijenu i jedna majica dugih rukava, čisti pamuk, 10 kn.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 29.06.2018. at 07:41

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Tako je. Osim toga, pri tjednoj/dvotjednoj kupovini obavezno gledam stvari koje su na akciji. Ne pamtim kad sam kupila deterdžent, omekšivač ili kavu, a da nije bila akcija. Eventualno ako piše "trajno niske cijene" i vidim da to nije samo fraza.

Ostalo - moram u KIK po ljetne natikače, jer stvarno mi se ne isplati to kupovati na bilo kojem drugom mjestu (osim eventualno Hrelića): http://www.kik.hr/a-ene.html

A prošli vikend je Lidl na Sveticama imao superpopust u šatoru na parkiralištu: unutra krpetine na 50% cijene, a u subotu i nedjelju su imali još 50% na to, pa sam se ogrebla za 2para traperica za dečke, svaki po 25 kn, a sebi natikače za istu cijenu i jedna majica dugih rukava, čisti pamuk, 10 kn.
    uz Kik što se tiče robe, jako su povoljni Mana, Pepco, nađe se i u Kauflandu, sve ovisi šta kome treba.

Evo ja sam sinu (uskoro 7 god) kupila traperice u H&M snižene sa 129kn na 35kn.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •