Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

da, i ja sam shvatila da pbz neće biti mali od americana, sad, hoće li naći drugo rješenje i koje.. ne znam.
    kad smo već kod americana imam za 10 dana platiti jedan veći iznos na rate u trajanju godine dana, valjda će mi dozvoliti obzirom na situaciju?

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    da, i ja sam shvatila da pbz neće biti mali od americana, sad, hoće li naći drugo rješenje i koje.. ne znam.
    kad smo već kod americana imam za 10 dana platiti jedan veći iznos na rate u trajanju godine dana, valjda će mi dozvoliti obzirom na situaciju?
    Ja normalno kupujem na rate kod njih. Nikakvih ograničenja nema. Pa isplati ti se riskirati 120 kuna. A možeš puno više dobiti i u par mjeseci. Ako redovito plaćaš račune.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    do 31.12.2019. je sve ok koliko sam skužila, a svi koji uzmu nešto na rate čak i u prosincu - moći će otplaćivati u ratama. tako da ne vjerujem da će jedna etablirana kartica ukinuti ono što su nas pismeno obavijestili.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •