Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5550

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Dobila 25% u Konzuma, ali treba uzeti šest stvari odjednom.
    Moraš uzeti 6 istih proizvoda i ne smiju biti na akciji. Ja obično uzmem meso. Mislim da ti vrijedi i za određenu količinu vaganih proizvoda.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja sam se kroz godine (odrasle) polako ekonomski obrazovala, sve ono što obavezni školski sustav nije smatrao bitnim me nauciti. I da, neke stvari sam kasno naučila, gledajući unazad drugačije bih postupila. Ali ako ista mogu mirno i sa 100% sigurnoscu reći, to je da skoro sve što imamo danas - imamo zahvaljujući kreditima. Ni pola toga ne bi uspjeli uštedjeti bez kredita. Kredit je osnovni ekonomski pokretač rasta i napretka u kapitalizmu, dokaz optimizma i vjere u bolju budućnost, samiospunjujuce proročanstvo, pozitivna povratna sprega koja gura ekonomiju i osobni probitak pojedinaca naprijed. Naravno, ako se njime ispravno koristi. Ja sam opet u kreditu, po ne znam koji put u životu, i spavam mirno jer znam u što smo se i zašto upustili i pod kojih uvjetima. Naravno psihološki je lakše bez kredita ali to je ionako iluzija, nije ništa teže nego znati da svaki mjesec moraš imati za hranu, krov nad glavom itd.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •