ajd da napišem nešto konkrento na temi.

Dakle, imala dosta izdataka zadnjih mjeseci (ništa neopravdano ili rasipanje, jednostavno se skupilo svega i otišla u zaista pretjeran minus). Okrenula ploču, pazim na potrošeno i sve evidentiram (to evidentiranje sad podnosim da se osvijestim, inače ne bi mogla tako stalno živjet ) i bome smanjujem pomalo, al konstantno.
Recimo sad si nosim doručke/marende na posao, a prije sam znala kupovati tu negdje kod posla (ne mogu jesti ujutro doma čim se dignem), tu dosta uštedim.
Ručkove i dalje radnim danom jedem na poslu jer imamo finu hranu, no često donesem od doma ako imam nešto recimo neki komad mesa ili salatu pa skombiniram s parcijalnim ručkom u našem restoranu.

Bili smo u luna parku na Bundeku neki dan slučajno, prvo sam mislila da djeca ne trebaju ni ići, nisu ni tražili, al ajde platila sam im jedno to visinsko čudo (šteta ne probat ), a ja sam ostala dole Inače bi ja svakako išla s njima. i tako te neke sitnice koje mi prije nisu padale na pamet.

Na placu kupim sve kod jedne tete, pa mi onda ona da popust i jos nabaca extra pokoji komad voća i povrća.

Ne sjedam toliko više naokolo po kafićima svako malo.