Pa naravno da treba dići prihode, ako postoji za opcija. Za sada ne gledam na svaki euro i mogu si priuštiti na sreću neke male luksuze tipa masaža, banja, sauna, ...
A odeće imam dovoljno, imala sam nedavno shopping maniju na putovanju, tak da sam kupila brdo stvari, možda čak i previše, dosta neracionalno.

Volim si priuštiti prirodnu kozmetiku (znači skuplja maskara, olovka za oči, puder, ...) i tako neke stvari koje mi traju po 3-4 meseca, a opet mislim da sam dosta racionalna jer ne kupujem i ne čitam novine (nisam ih nikada kupovala) plus sve gore nabrojano. Moji doma kad sam živela s njima su imali super primanja, ali je novac curio i odlazio na sve strane, tako da sam imala dobar primer kako ne treba voditi finansije i biti često u minusima,a da ne govirim da su još pod kreditom. I otkada sama zaradjujem, svaki mesec si dam na stranu novac za neki crni fond u slučaju gubitka posla ili nekih neočekivanih situacija.

Tako da kredit meni nikako ne dolazi u obzir, jer redkokoji posao je danas siguran, čak i ako imaš na neodredjeno to nije nikakva garancija da sutra ne dobiješ otkaz i da si za 1 mesec na burzi.