-
Hmm..zanimljiva različita viđenja, nisam još sigurna koji je moj stav oko toga. Slobodno pišite dalje da mi se iskristalizira 
Ja najradije ne bih štedila svakodnevno ni na hrani, ali ni na parketu hahaha zbog muževe prof. deformacije ne dolazi u obzir da imamo polovična rješenja u stanu. Obično ako odmah nešto ne napraviš (npr. promjena pločica, sanitarija) poslije ti se više to ne da.
Imati nekretninu koju rentaš je apsolutno najbolja investicija u današnja vremena. Mi isto rentamo nikad nisam imala nikakva preuređenja tog stana (unutra smo stavili sve novo, bila novogradnja), a rentamo godinama. Imam sreće da mi podstanari sami okreče, još me pitaju jel mogu
Samo redovito servisiramo bojler. Svi uređaji ispravni godinama. Taj izvor prihoda nam sad trenutno pokriva i dio rata za opremanje stana.
Spajka kužim, kvaka je u osjećaju da si to možeš priuštiti, iako paralelno izvlačenje iz minusa i štednja teško da će ruku pod ruku, tek sad to kužim, al ipak ću probati. Odvojit ću dar za Sv. Nikolu i božićnicu za registraciju.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma