Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5565

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa to i je poanta. Da se čovjek rastegne koliko može a ne preko tiga. Ak odeš preko iznimno onda se moraš vratiti i lili pita kako.

Mi trebamo novi auto. I MM ne zeli kupiti niti jedan jer tvrdi da su preskupi. Stavili su u aute gomilu opreme koha ti ne teeba i digli cijene.
    I tak se mi vozimo u starom dok negdje ne stanemo

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    Pa to i je poanta. Da se čovjek rastegne koliko može a ne preko tiga. Ak odeš preko iznimno onda se moraš vratiti i lili pita kako.

Mi trebamo novi auto. I MM ne zeli kupiti niti jedan jer tvrdi da su preskupi. Stavili su u aute gomilu opreme koha ti ne teeba i digli cijene.
    I tak se mi vozimo u starom dok negdje ne stanemo
    Ja sam jedva nagovorila muža prije više od 3 godine. Naša mazda tada je imala 15+ godina (i dalje je u funkciji, mlađi sin uglavnom vozi taj auto - ima studentski posao na drugoj strani grada).

Daklem, mm isto ne bi dao previše para za auto, a ni ja, aliii kako imamo HAK-ovu karticu, dobivamo i njihov časopis. Unutra često objavljuju oglase - Autohrvatska zna imati lijepe popuste na vozila u dolasku. Tako smo se počastili s Fordom C-max uz popust od nekakvih 10,5%. Nema hrpu dodatne opreme, dovoljno je velik da svi moji muški (u prosjeku 188 visine) lijepo stanu u njega.
    Od dodatne opreme ja bih rado da ima parkirne senzore, ali nema. Koga briga? Evo, već ga imamo dulje vrijeme i zadovoljni smo. Nikakvih problema. Nije da ja ne bih novu Mazdu, ali figa - auto koji bi nam odgovarao po karakteristikama preskup je za naš ukus.

Evo - ovdje objavljuju akcije. Baš kolegica razmatra Peugeot: https://www.autohrvatska.hr/automobi...esenska-ponuda

S druge strane - nije bedasto kupiti 3 godine star auto, ako ima servisnu knjižicu. Upotrebna vrijednost mu je još uvijek velika, a cijena znatno manja.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 09.10.2020. at 08:43

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam jedva nagovorila muža prije više od 3 godine. Naša mazda tada je imala 15+ godina (i dalje je u funkciji, mlađi sin uglavnom vozi taj auto - ima studentski posao na drugoj strani grada).

Daklem, mm isto ne bi dao previše para za auto, a ni ja, aliii kako imamo HAK-ovu karticu, dobivamo i njihov časopis. Unutra često objavljuju oglase - Autohrvatska zna imati lijepe popuste na vozila u dolasku. Tako smo se počastili s Fordom C-max uz popust od nekakvih 10,5%. Nema hrpu dodatne opreme, dovoljno je velik da svi moji muški (u prosjeku 188 visine) lijepo stanu u njega.
    Od dodatne opreme ja bih rado da ima parkirne senzore, ali nema. Koga briga? Evo, već ga imamo dulje vrijeme i zadovoljni smo. Nikakvih problema. Nije da ja ne bih novu Mazdu, ali figa - auto koji bi nam odgovarao po karakteristikama preskup je za naš ukus.

Evo - ovdje objavljuju akcije. Baš kolegica razmatra Peugeot: https://www.autohrvatska.hr/automobi...esenska-ponuda

S druge strane - nije bedasto kupiti 3 godine star auto, ako ima servisnu knjižicu. Upotrebna vrijednost mu je još uvijek velika, a cijena znatno manja.
    Mi smo kupili auto star 3g i išli u Njemačku po njega. Prvi put uzeli karavan sad više nikada ne bih kupila auto da nije karavan. Gledali smo i nove i stare aute pa bar 6 mjeseci. Nije da mi ne bi novi auto ali auto s ovim karakteristikama nov platili bi duplo više Ima parkirne senzore. Meni treba siguran auto koji će me odvesti od točke a do točke b. Ovo nqm je bila jedna od najboljih investicija što se tiče omjera kvalitete i plaćenog.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku

Ovo sve da, ali iz Njemačke.
    Puno bolje i jeftinije izađe na kraju.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    To je i moj sin rekao. Tako ce vjerojatno kupiti svoj prvi auto. No, vidjet ćemo... Tek je počeo skupljati lovu.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    Svejedno, dobro mi dođe citat, jer Lili sigurno još uvijek tako razmišlja .

Što se tiče minusa, ja sam na svakom porodiljnom bila u minusu drugih 6 mjeseci jer bi mi porodiljna naknada otišla na stambeni kredit. Nije me to nikada previše uzrujavalo u smislu da ne bi nikada niti pomišljala da uđem u minus..... Dakle, može se, you can do it .
    Je upravo tako Bubilo, i dalje isto razmišljam, neugoda bi mi bilo servirat gostima različite tanjure, not in my universe sad si me baš podsjetila da malo zavirim po netu di ima lijepih setova tanjura da uputim sveki

i ja sam na porodiljnom bila u minusu i poslije ga zatvorila, nije meni to baš toliko opterećenje kao nekima ovdje na temi stisnut ću se par mjeseci i riješit to. U iznimnoj sam situaciji, rijetko znam nekoga tko je kupovao stan/kuću, imao radove, kućio se, namještaj, uredjaji i ino, a da nije zagrabio barem malo u minus jer su to iznimni troškovi uz još neke izvanredne na koje nisam mogla utjecat a tiču se zdravlja.Javim se povratno krajem godine da vidimo kako stojim. Hvala svima na savjetima.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 09.10.2020. at 11:24

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Tako MM radi. Ne kupuje skroz nov auto nego star 2-3 god i doveze ga iz Njem. Višestruko se isplati.
    Meni su auti kao takvi nebitni totalka, ono da voze i da su sigurni za vožnju s djecom. MM obožava aute, al on baš zna dobro odabrat i kupit, uvijek nađe odličan value-for-money ne samo za aute nego općenito za sve.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Tako MM radi. Ne kupuje skroz nov auto nego star 2-3 god i doveze ga iz Njem. Višestruko se isplati.
    Meni su auti kao takvi nebitni totalka, ono da voze i da su sigurni za vožnju s djecom. MM obožava aute, al on baš zna dobro odabrat i kupit, uvijek nađe odličan value-for-money ne samo za aute nego općenito za sve.
    Muž i kći u kompi s kumom koji je u Erdingeru, sad tako traže auto za moju mladu gospodičnu.
    Ne petljam se, ali čujem sa strane da se puno više isplati i sigurnije je da nećeš kupiti mačka u vreći.
    Tanjure i ja imam rasparene i baš me briga. Beštek isto.
    Cijeli komplet tanjura stoji u ormaru i to već 25 godina. Nije naslijeđen, kupili smo ga u Ikei u Grazu.
    Minus nemam i nikad ga ni nisam imala. ne treba mi to. Ne volim biti dužna i kamate su tu ubitačne.
    Nema ga ni muž. Zapravo ne koristi, ali ima odobren.
    Koliko imam, toliko potrošim i bok. On špara. Uspješno. I to je super tako.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

[QUOTE=Tanči;3179595]Muž i kći u kompi s kumom koji je u Erdingeru, sad tako traže auto za moju mladu gospodičnu.
    Ne petljam se, ali čujem sa strane da se puno više isplati i sigurnije je da nećeš kupiti mačka u vreći.
    [/QUOTE]

upravo tako, kod Nijemaca je sve profi. MM ima fantastično iskustvo od tamo prilikom kupovine auta.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 09.10.2020. at 11:49

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •