Ja sam jedva nagovorila muža prije više od 3 godine. Naša mazda tada je imala 15+ godina (i dalje je u funkciji, mlađi sin uglavnom vozi taj auto - ima studentski posao na drugoj strani grada).
Daklem, mm isto ne bi dao previše para za auto, a ni ja, aliii kako imamo HAK-ovu karticu, dobivamo i njihov časopis. Unutra često objavljuju oglase - Autohrvatska zna imati lijepe popuste na vozila u dolasku. Tako smo se počastili s Fordom C-max uz popust od nekakvih 10,5%. Nema hrpu dodatne opreme, dovoljno je velik da svi moji muški (u prosjeku 188 visine) lijepo stanu u njega.
Od dodatne opreme ja bih rado da ima parkirne senzore, ali nema. Koga briga? Evo, već ga imamo dulje vrijeme i zadovoljni smo. Nikakvih problema. Nije da ja ne bih novu Mazdu, ali figa - auto koji bi nam odgovarao po karakteristikama preskup je za naš ukus.
Evo - ovdje objavljuju akcije. Baš kolegica razmatra Peugeot: https://www.autohrvatska.hr/automobi...esenska-ponuda
S druge strane - nije bedasto kupiti 3 godine star auto, ako ima servisnu knjižicu. Upotrebna vrijednost mu je još uvijek velika, a cijena znatno manja.