Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    Pa to i je poanta. Da se čovjek rastegne koliko može a ne preko tiga. Ak odeš preko iznimno onda se moraš vratiti i lili pita kako.

Mi trebamo novi auto. I MM ne zeli kupiti niti jedan jer tvrdi da su preskupi. Stavili su u aute gomilu opreme koha ti ne teeba i digli cijene.
    I tak se mi vozimo u starom dok negdje ne stanemo
    Ja sam jedva nagovorila muža prije više od 3 godine. Naša mazda tada je imala 15+ godina (i dalje je u funkciji, mlađi sin uglavnom vozi taj auto - ima studentski posao na drugoj strani grada).

Daklem, mm isto ne bi dao previše para za auto, a ni ja, aliii kako imamo HAK-ovu karticu, dobivamo i njihov časopis. Unutra često objavljuju oglase - Autohrvatska zna imati lijepe popuste na vozila u dolasku. Tako smo se počastili s Fordom C-max uz popust od nekakvih 10,5%. Nema hrpu dodatne opreme, dovoljno je velik da svi moji muški (u prosjeku 188 visine) lijepo stanu u njega.
    Od dodatne opreme ja bih rado da ima parkirne senzore, ali nema. Koga briga? Evo, već ga imamo dulje vrijeme i zadovoljni smo. Nikakvih problema. Nije da ja ne bih novu Mazdu, ali figa - auto koji bi nam odgovarao po karakteristikama preskup je za naš ukus.

Evo - ovdje objavljuju akcije. Baš kolegica razmatra Peugeot: https://www.autohrvatska.hr/automobi...esenska-ponuda

S druge strane - nije bedasto kupiti 3 godine star auto, ako ima servisnu knjižicu. Upotrebna vrijednost mu je još uvijek velika, a cijena znatno manja.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 09.10.2020. at 07:43

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •