Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

mislim da je betty blue, ili pak neko drugi, pisala da je ukinula minus.
    meni je dosadilo, ja bih ga ukinula a oni nakon 6 mjeseci bi ga vratili. objasnili su mi da oni dva puta godisnje rade neku reviziju presutnog prekoracenja pa tako s tom revizijim ga vracaju.
    odustala sam od odlaska u banku i molbe da mi ukinu.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    meni je dosadilo, ja bih ga ukinula a oni nakon 6 mjeseci bi ga vratili. objasnili su mi da oni dva puta godisnje rade neku reviziju presutnog prekoracenja pa tako s tom revizijim ga vracaju.
    A i ovo mi je bezveze skroz.

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

htjela sam se još na ovo osvrnuti
    ako inzistiraš, neće ti vraćati dozvoljeni minus (iskustvo moje kolegice u Zabi).

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj emily prvotno napisa Vidi poruku
    htjela sam se još na ovo osvrnuti
    ako inzistiraš, neće ti vraćati dozvoljeni minus (iskustvo moje kolegice u Zabi).
    hvala. tad mi niko nije to zelio napraviti a inzistirala sam. jednostavno bila je to borba protiv velikog sustava na koju sam odlucila ne trositi energiju. shvatila sam da je njima u interesu da ja imam to i da otklizem u njega. a ne da nemam. ma bezveze.

mi trosimo kao i vecina na hranu ali jos treba dodati i novce za kozmetiku/detergente/papirnatu glanteriju.
    mislim da jedemo pristojno.

u svakom slucaju mislim da smo poceli sitnicariti. Ja spadam u one koje ne vole kupovinu na rate jer imam osjecaj da nikad kraja. kad se odlucim za isto onda uzmem na 2.

reci Lili gdje da spara nema smisla. a rjesenje joj je jednostavno. ulaz/izlaz. ako ne mozes pokriti izlaz i on se povecava onda nadji nacin kako dodatno uprihoditi novce.
    a ne reci joj nemoj placat clanarinu za klub.

ono sto mislim da je bitno da ona vidi koliki % svoj place je ona u minusu. i da prema tome sama sebi izradi tablicu u kojoj mora svaki mjesec staviti toliko da se nadje na 0%

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja spadam u one koje ne vole kupovinu na rate jer imam osjecaj da nikad kraja. kad se odlucim za isto onda uzmem na 2.
    meni je genijalno kako ljudima / trgovcima nije jasno zašto uzimaš samo na 2
    pa te onda uvjeravaju ali možete na 36
    NE ŽELIM na 36 rata, hoću se čim prije riješiti troška

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj emily prvotno napisa Vidi poruku
    meni je genijalno kako ljudima / trgovcima nije jasno zašto uzimaš samo na 2
    pa te onda uvjeravaju ali možete na 36
    NE ŽELIM na 36 rata, hoću se čim prije riješiti troška
    Evo meni je danas bila opcija 6 rata na jednu ili 12 rata na drugu karticu. Uzela sam na 12. Ne vidim razlog zašto ne iskoristiti beskamatni kredit.
    Zašto platiti 160 kuna mjesečno nešto ako mogu dati samo 80.
    I da počastila sam se pred par tjedana novom tavom za palačinke za 35 kuna. Akcija staro za novo u Vitapuru.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •