Citiraj summer prvotno napisa Vidi poruku
20 godina imam placu vecu od prosjeka, i u tih 20 godina sam vise bila u minusu nego bez njega
volim ga imati kao mogucnost, i necu ga ukidati
trenutno otplacujem treci stambeni kredit, i opet sam bila u velikom minusu (do 40000 kn, zbog uredjenja)
vise nisam
kamate uzimam kao naknadu za to sto koristim pare koje nisu moje i uopce se zbog toga ne uzrujavam, pare se ionako potrose
da moram paziti na svaku kunu, pazila bih, naravno, pa nema druge
ali nemam takav mentalitet, pa dok ne moram, sitne razlike u cijenama mi nisu vazne i ne zelim uloziti minutu vremena ili kilometar vise da bih nesto sitno kupovala na akciji

veseli me lijepa garderoba, dobre cipele, nakit, isti tanjuri i razlicite salice
i ako si to mogu priustiti, priustim si
priznajem da mi u tom slucaju ekoloska osjetljivost nije visoko na listi prioriteta, iako staro vise volim podijeliti, nego baciti

tako da mogu biti lijepi i razliciti tanjuri, i isti, ne vidim tko je napisao drugacije, i zasto je sad necija zelja da ima ono sto njega veseli, problematicna
Očito se kod investiranja i uredjenja taj minus ni ne može izbjeći, ako si se ti izvukla iz tolikog minusa, da šta ću i ja iz svog puno manjeg i btw svaka tvoja uložena lipa je vrijedila dvostruko za onako prekrasno uredjen stan kao što je tvoj :zaljubljen.