Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
Sto polovicno?
Koliko dnevno potrosite za rucak i gablec na poslu iz ducana ( a ne racunas to u mjesecne troskove za hranu) to je plus na racunicu jer si to pojela.
Mislim, to je hrana, ali skuplja nego da si ju sama kuhala.
Npr. da ja jedem gablec u restoranu na poslu to bi bilo cc 25-30 kn dnevno plus, ako kupujem pecivo i kavu prije posla jos 10 kn. Sto bi bilo 40kn dnevno.
Kad zbrojis dane u mjesecu ima toga. Pa muz toliko.
Ipak ispadne malo vise od 3000 kn
U pravu si, samo mi uvijek doručkujemo doma ili nosimo od doma, ne idemo po pekarama. Kave ne pijem, ne hodam po kafićima inače, a pogotovo sad u koroni. Čaj znam uzet za 2kn u našoj kuhinjici, al imam kuhalo, pa ga češće radim sama u uredu.
Ručak nam je cca 23 kn, al baš konkretan. Muž ne jede tako često vani jer on si kao privatnik može dopustit da dođe doma (ured mu je blizu), pa pojede ono što imamo doma skuhano. I on i ja moramo jesti usred dana ne dolazi u obzira da ručamo tek u 17:00h. Sad puno više nosaram od doma te neke namirnice za medjuobroke, banane, orašaste i sl. Slatko znaš da ne konzumiram.

Al hvala na usmjeravanju, planiram ovaj mjesec svaki takav obrok provlačit na karticu da imam precizan izračun na kraju mjeseca (već to radim).