Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je kontradiktorno kvalitetna hrana i nekuhanje doma.

A piše se da se ne štedi na hrani jer se želi jesti kvalitetno. A onda se spominje da je za kuhanje bitno vrijeme , a vrijeme je novac, pa je bolje kupiti gotovo neg jesti doma. Ne znam jesam li jasna - ali tona kontradiktornih stvari. Ili ja ne znam gdje se kvalitetno i zdravo izvan kuće može pojesti.

Odnosno, po mom, ak hoćeš kvalitetno i zdravo jesti, moraš se i potruditi
    Ne znam na koga točno misliš. Ja sam napisala da moje vrijeme ima cijenu i da ju plaćam. Ne na način da ne kuham doma jer kuham skoro svaki dan i ne hranimo se vani nego da bi eventualno mogli uštedjeti neke kune da sjednem i isplaniram tjedan unaprijed pa odem u tjednu nabavku namirnica jer više potrošim ako kupujem svaki dan.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam na koga točno misliš. Ja sam napisala da moje vrijeme ima cijenu i da ju plaćam. Ne na način da ne kuham doma jer kuham skoro svaki dan i ne hranimo se vani nego da bi eventualno mogli uštedjeti neke kune da sjednem i isplaniram tjedan unaprijed pa odem u tjednu nabavku namirnica jer više potrošim ako kupujem svaki dan.
    Ovo mi radimo - tjedno planiranje obroka. Huda sila me na to natjerala još u doba drugog porodiljnog, a kad smo se navikli - nismo više puno mijenjali shemu.
    Petkom idemo po špeceraj, a subotom mm na plac, u mesnicu i ribarnicu.

Nije da se ponekad ne predomislimo, ali okvir postoji. Ne moram svaki dan gubiti vrijeme i trošiti novac na shopping, iako ponekad odem pa kupim nešto mimo vikendaškog popisa (npr. sad mi je palo na pamet da bih mogla uzeti veću količinu mandarina, sve smo pojeli...)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •