Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Nano, i ja sam tako krenula - zdrav doručak - npr. zobene s mlijekom, medom, brusnicama, lješnjacima, domaćim pekmezom, bananama itd., a onda smo došli na to da doručkujemo pa jurimo u vrtić da stignemo na doručak. Sad mi se više ne da. Danas sam npr. stavila malom za doručak jabuku i dvije napolitanke. Šverc. Ne znam je l se to broji u zdravo
    A zakaj je on moral jesti dva doručka?
    Moji su doručak u vrijeme vrtića jeli doma

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    A zakaj je on moral jesti dva doručka?
    Moji su doručak u vrijeme vrtića jeli doma
    Pa zato što je mali kao lili, jede 6 put dnevno. On se žuri da stigne na doručak. Pojede doma npr. tri pune velike žlice suhih zobenih, zaliveno mlijekom, pol kutijice borovnica ili pol banane ili 10tak brusnica, pokoji orašid unutra, pola žličice meda, malo cimeta i onda jurimo na doručak u vrtić.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Pa zato što je mali kao lili, jede 6 put dnevno. On se žuri da stigne na doručak. Pojede doma npr. tri pune velike žlice suhih zobenih, zaliveno mlijekom, pol kutijice borovnica ili pol banane ili 10tak brusnica, pokoji orašid unutra, pola žličice meda, malo cimeta i onda jurimo na doručak u vrtić.
    miš mali ko da je moj, potpuno ga razumijem.

jelena.O točno se sjećam tog menija na strojarstvu zato sam tamo jakooo rijetko jela, moja baza je bila na Cvjetnom. Bio i ostao the best

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •