Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
E baš to BB. MM-u dostavljaju u firmu, isto uvijek ima neki super izbor, i porcija je tolika da često drugu polovicu pojede tek oko 18 pa praktično ni ne večera doma, ne zbog uštede nego je prevelika porcija. A bude variva, wokova s puno povrća i sl. Kod mene u menzi isto često jako fina hrana, uvijek nečeg ima laganog, povrtnog i sl, a porcije su tolike da je meni dosta pola.

A skupljeg a kvalitetnog... pa uvijek se može otići u neki riblji restoran, ili obični, ili na sushi, ili u neki indijski i sl... Zašto bi to bilo nekvalitetno?
Iskreno ta mantra "nema do domaćeg" me podsjeća na generaciju moje bake koji su imali običaj pričati neke zavjereničke teme oko toga kako je sve to nekvalitetno, podvala, da ti daju hranu koju netko nije pojeo, crvljivo i sl... Pa ak jedeš u restoranu riskiraš bolnicu

A inače čušpajzi... ok, nije da ne jedem. Al da bi svaki dan jela i ja i djeca - nema šanse. To mi ne spada u raznoliku prehranu.
Ovako i kod mene ima wok i svašta nešto fino i zdravo.
Ja isto volim variva, al 2x tjedno mi je u vrh glave.

Ajd kad dođe zima obožavam grah i kiseli kupus, al opet ne jedemo svi u obitelji grah. Ja da kuham za cijelu obitelj bi trebala svaki dan 2 menija ili barem više priloga ma no way...