Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    Od glava sam skuhala juhu, koju ću bar dva dana nositi za gablec, uz još skuhanu rižu, quinou, proso il kaj već imam.
    Meni su to racionalni i zdravi obroci.
    Ovo nema šanse da ti priznam kao kompletan ručak na poslu to mi nije ni za pod zub.

TeddyBearz,

Mislim da je kod ovih ušteda važno voditi i računa o bioritmu. Različiti smo.
    Meni recimo ne dolazi u obzir čekanje do 17h da bih imala prvi konkretan obrok u danu iz više razloga (crkavam od gladi, nemam energije, mozak mi ne radi, na trening krećem već u 18h...), a nositi nekoliko posuda koliko meni treba za kompletan ručak mi je prekomplicirano na dnevnoj razini, pogotovo jer mi ni jelo nije onda fino kad se ohladi. Ako ti možeš izdržat da nešto malo čvakneš na poslu (juha, voće, zdrave grickalice, orašasti, jogurt i sl), onda možeš i ručat skuhano doma. Najčešće je to zapravo slučaj da cure imaju doma skuhano a na poslu pojedu nešto da izdrže, al ne baš taj kompletan ručak od doma. No za to izvesti, moraš imati želudac koji to može izdržati

Ja imam u u uredu ormar ko špajza s tim nekim čudima koja su mi ko užina tijekom dana, uz doručak i ručak.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da je kod ovih ušteda važno voditi i računa o bioritmu.
    .
    Ja da na poslu pojedem kompletan ručak, morala bih poslije leć i odspavat. Nije da doma idem spavat nakon ručka u pol 5, al da ručam u 13:00 ziher sam da bi mi se prispavalo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •