Ja sam zaboravila koji je proizvođač naše kuhinje, samo znam da je njemački i da mi talijanski nisu imali dobro iskorišten prostor, previsoke ladice. Imamo ju 11 godina. Sve je u najboljem redu. Nemam nijednu pritužbu, osim da bih ju trebala oprati

Aparati - pećnica vrhunska Bosch, suđerica prilično solidna Bosch, ploča za kuhanje Elektrolux - tu bi bilo prostora za poboljšanje, sudoper Blanco, pipa Grohe. Nikad se ništa nije pokvarilo osim pipe, to je popravljeno i jedno kuhalo mi šteka (plinsko), nikako da majstora pozovem. Mi smo u Sloveniji kupili, dobili porez natrag, a aparati su proizvedeni za zapadno tržište. Frižider nam je 19 godina star Siemensov, kupljen u Njemačkoj, isto je dobar.

Meni se ne da tražiti nove, zvati majstore itd., stara vešmašina je bila Boschova, njemačko tržište, bez ijednog problema nekih 15 godina. Sad imam Miele. To su stvari gdje si baš dam truda pronaći što mi je najbolje za nas, a da je plativo. Sad me panika lovi, jer me strah da će se pećnica pokvariti, a takve su mi sad nedostižne po cijeni, dodali su neke feature koji mi ne trebaju, a jako dižu cijenu.