-
Meni je jako dobra ova krema, a cijena joj je dosta pristupačna:
https://www.superskin.hr/natural-moi...-ha-100ml.html
Zna je biti i u Douglasu, mislim da je još jeftinija. Koristim i druge njihove proizvode (retinol, AHA i BHA, peptide) i sve što sam probala mi je bilo dobro, a cijene su stvarno ok.
Nedavno sam na forum.hr našla preporuku za ovu Baleinu kremu i pjenu za čišćenje:
https://german-drugstore.com/wp-cont...-care-50ml.jpg
https://incidecoder-content.storage....ront_photo.jpg
i oboje mi je dobro. Cijena je nekih 25 kn za svaku. Nemaju mirisa, tako da mi uopće nije bitno što piše da je za muškarce.
Pisala sam već na onom topicu o coroni da smo u travnju kupili mašinicu za šišanje, jer je MM-u trebalo šišanje, a frizerski saloni su bili zatvoreni. Do sada sam ga ošišala 5x, još 6x i mašinica će nam se isplatiti.
Nisam ga još nijednom unakazila, ali sam se dobro informirala prije prvog šišanja na YouTube-u i drugim siteovima, jer frizura nije sva iste dužine, pa moram znati što radim, ipak čovjek mora na posao, među ljude. 
Jednom sam čak i sebi vrhove ošišala (ne mašinicom!), ali više iz fore.
Što se moje kose tiče, tu bi zapravo trebala biti najveća ušteda. Bojam se već desetak godina zbog sijedih i nekako sam sa boje blizu mojoj došla na plavu (neka devetka). Nisam se nikad pokušala sama bojati, jer sam bila zadovoljna bojom koju mi napravi frizerka. (Osim činjenicom da mi se već nakon 3 tjedna vidi izrast, jer sam prirodno smeđokosa.)
Međutim, kad su se frizeraji ponovno otvorili, cijene su naravno otišle gore i prvo bojanje i šišanje nakon karantene me koštalo 270 kn. Svjesna sam toga da neki saloni naplaćuju puno više, ali za mene osobno ta cifra je prešla granicu prihvatljivosti, tim prije što sam ionako odlazila svaka 2 mjeseca, a od toga sam 5 tjedana imala vidljiv izrast. I onda sam se na nagovor frendice pokušala sama obojati doma.
Prvi put mi je bio horor, trajalo je užasno dugo, a na kraju je boja ispala smeđa, iako sam kupila onu koja je tvrdila da je medium blond!
Prvih par dana sam bila u šoku, a onda sam shvatila da: a) mi ta boja skroz ok stoji, b) je toliko blizu mojoj prirodnoj boji da mi se više ne vidi izrast!
I ne samo to, nego ja stvarno, stvarno ne volim sjediti u salonu po 2-2.5 sata radi bojanja i šišanja. Pa je računica ispala:
- 6x godišnje 250-270 kn za bojanje + šišanje kod frizerke = 1.500-1.620 kn (ako cijene opet ne odu gore)
- 4x godišnje šišanje kod frizerke (kosa do ramena ili malo duža, ne treba mi češće) = 280 kn + 6x godišnje boja u Mulleru (treba mi samo pola da pokrijem izrast) na sniženju 35-40 kn = 210-240 kn, znači sve ukupno 490-520 kn
Bome mi se ne žuri natrag kod frizerke.
Ne kažem da neću više nikad otići kod nje na bojanje, možda neki balayage kad mi izraste ovaj svjetliji dio koji sad imam, ali ne vjerujem da će to više biti redovito, pogotovo što mi je ovo sad em jeftinije, em praktičnije.
Inače mi je corona ubila i želju za shoppingom na nekih 5 mjeseci, ali se prošli mjesec vratila, pa sad moram na tome poraditi.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma