Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

bubilo, mislim da debelo precjenjuješ kompliciranost te narudžbe i dostave
    ja bih naručila, meni je to puno jednostavnije rješenje nego ići u dućan
    mislim, prebacit lovu i naručit je klikanje kraće od klikanja jednog posta na forumu
    a što se tiče brige o gorivu koje netko troši za tvoju lampu, potpuno je besmislena, neće dostavljač samo radi tebe ustati iz kreveta i sjesti u auto, on vozi okolo cijeli dan i pretpostavljam da optimizira taj posao tako da mu je potpuno svejedno ima li lampu za bubilo ili ne
    i ne troši svoje slobodno vrijeme nego mu je to posao koji ima zato što ljudi naručuju s interneta

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    bubilo, mislim da debelo precjenjuješ kompliciranost te narudžbe i dostave
    ja bih naručila, meni je to puno jednostavnije rješenje nego ići u dućan
    mislim, prebacit lovu i naručit je klikanje kraće od klikanja jednog posta na forumu
    a što se tiče brige o gorivu koje netko troši za tvoju lampu, potpuno je besmislena, neće dostavljač samo radi tebe ustati iz kreveta i sjesti u auto, on vozi okolo cijeli dan i pretpostavljam da optimizira taj posao tako da mu je potpuno svejedno ima li lampu za bubilo ili ne
    i ne troši svoje slobodno vrijeme nego mu je to posao koji ima zato što ljudi naručuju s interneta
    Mene u toj priči, jedino smeta dočekivanje te lampe. Mrzim čekati dostavu, rađe odem i sama kupim.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Mene u toj priči, jedino smeta dočekivanje te lampe. Mrzim čekati dostavu, rađe odem i sama kupim.
    S ovim se slažem. Za online naručivanje treba unaprijed planirati i uračunati trajanje dostave. Nije to uvijek spretno, pogotovo ako ti nešto zatreba "sad i odmah".
    Odeš, kupiš i kraj. Potrošimo često i veće pare na veće gluposti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •