Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

meni nije ok ljude nazvati škrcima zato što su vrlo racionalni u potrošnji
    to je isto kao da one koji se ne odriču užitaka zoveš rasipnicima ili pijanim miljarderima i sl.
    svatko svojim dohotkom upravlja kako želi, troši ga ili ga buksa; takvo ponašanje meni ni iz džepa ni u džep

škrt mi je netko tko ima a ne daje onome tko je potrebi, ma zapravo ne znam bih li se usudila ikoga nazvati škrcem
    nije mi škrt onaj tko racionalno troši, čak ni kada se odriče užitaka - to je njegov izbor

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    meni nije ok ljude nazvati škrcima zato što su vrlo racionalni u potrošnji
    to je isto kao da one koji se ne odriču užitaka zoveš rasipnicima ili pijanim miljarderima i sl.
    svatko svojim dohotkom upravlja kako želi, troši ga ili ga buksa; takvo ponašanje meni ni iz džepa ni u džep

škrt mi je netko tko ima a ne daje onome tko je potrebi, ma zapravo ne znam bih li se usudila ikoga nazvati škrcem
    nije mi škrt onaj tko racionalno troši, čak ni kada se odriče užitaka - to je njegov izbor
    Veliki potpis na ovaj post

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sad vidim da smo i TeddyBearz i ja jako slične

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

A što se tiče akcija, pa neki proizvodi su tako stalno na akciji da je meni stvarno blesavo kupovati ih po punoj cijeni.

Zapravo se pitam zašto uopće ikad koštaju toliko.

Recimo - kava. Instant kava koju ja pijem je svaki čas na akciji i košta 34 kune. A inace 50-55 kuna. Pa eto, stvarno bi mi bilo bezveze redovito davati 15-20 kuna više.

Ima takvih stvari koliko hoćeš, deterdženti, maslinovo ulje u dućanu, čokolade (upsić, to nije zdravo)

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Joj slažem se za neplaćanje drugima, ali mi je i ta nekakva opaka štednja na sebi isto brr za ljude kojima to nije nužno.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Joj slažem se za neplaćanje drugima, ali mi je i ta nekakva opaka štednja na sebi isto brr za ljude kojima to nije nužno.
    ali to je samo ekstremna disciplinarnost
    meni je to isto kao da nekom smeta što netko svako jutro napravi 100 sklekova iako je već sav isklesan

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    ali to je samo ekstremna disciplinarnost
    meni je to isto kao da nekom smeta što netko svako jutro napravi 100 sklekova iako je već sav isklesan
    Ekstremna discipliniranost priznati da ti se jelo pecivo, ali eto preskupo ti je to pa uzmeš frtalj kruha?! PA ok, onda mi se ne sviđa ekstremna discipliniranost kao ljudska osobina.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Imam primjer prijatelja. Muž je pa ne znam kako bih ja to nazvala... ajde nek je škrt ali to meni već graniči s dijagnozom.
    Ona je dan nakon vjenjčanja dobila bilježnicu u koje je morala sce zapisivati pa i žvake. On upravlja budžetom. Novaca imaju. Imaju veliku ušteđevinu. Ona mora sakriti ne kad sebu kupi nego i djetetu bilo što. Nema putovanja, kino 1x godišnje. Ona je u kupaćem već 10 godina jednom te istom koji se raspada. Nesretna je i nezadovoljna.
    Ona je našla dodatni posao i od toga ne prijavi svu zaradu i stavlja si na stranu za putovanje s djetetom.
    Imaju ušteđevinu, ali nemaju život. Meni je to katastrofa i ne bih nikada tako željela živjeti.
    Npr. kad su na moru on odredi budžet i ako se on potroši prije više se ne ide nigdje, ni na kavu. Niti jedne kune preko.

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    Sad vidim da smo i TeddyBearz i ja jako slične
    Meni je to kompliment.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove