Sad vidim da smo i TeddyBearz i ja jako slične
Sad vidim da smo i TeddyBearz i ja jako slične
A što se tiče akcija, pa neki proizvodi su tako stalno na akciji da je meni stvarno blesavo kupovati ih po punoj cijeni.
Zapravo se pitam zašto uopće ikad koštaju toliko.
Recimo - kava. Instant kava koju ja pijem je svaki čas na akciji i košta 34 kune. A inace 50-55 kuna. Pa eto, stvarno bi mi bilo bezveze redovito davati 15-20 kuna više.
Ima takvih stvari koliko hoćeš, deterdženti, maslinovo ulje u dućanu, čokolade (upsić, to nije zdravo)
Joj slažem se za neplaćanje drugima, ali mi je i ta nekakva opaka štednja na sebi isto brr za ljude kojima to nije nužno.
Imam primjer prijatelja. Muž je pa ne znam kako bih ja to nazvala... ajde nek je škrt ali to meni već graniči s dijagnozom.
Ona je dan nakon vjenjčanja dobila bilježnicu u koje je morala sce zapisivati pa i žvake. On upravlja budžetom. Novaca imaju. Imaju veliku ušteđevinu. Ona mora sakriti ne kad sebu kupi nego i djetetu bilo što. Nema putovanja, kino 1x godišnje. Ona je u kupaćem već 10 godina jednom te istom koji se raspada. Nesretna je i nezadovoljna.
Ona je našla dodatni posao i od toga ne prijavi svu zaradu i stavlja si na stranu za putovanje s djetetom.
Imaju ušteđevinu, ali nemaju život. Meni je to katastrofa i ne bih nikada tako željela živjeti.
Npr. kad su na moru on odredi budžet i ako se on potroši prije više se ne ide nigdje, ni na kavu. Niti jedne kune preko.