Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

bar ja nisam uocila tko je to normalno kupovanje na akciji i pracenje cijena nazvao skrtoscu
    to mi je racionalno i netko ce paziti vise, netko manje, netko jer voli, netko jer mora

moj otac to radi jer ima vremena i volje, motor koji vozika, i zna da ce potrositi na gorivu, ali to ne racuna, jer voli gledati prospekte i stvari platiti par kuna jefitinije, to mu je gust
    mislim da mu pet ljudi u zivotu nije uspjelo platiti pice, taj uvijek casti i nije nimalo skrt
    mater mi naginje skrtosti, ona pak i kad je zedna ne bi popila pice u kaficu jer stalno misli kako je dvije litre mogla kupit u ducanu za te pare
    tako da ja tu preveliku opsjednutost svakom kunom, i kad nije potreba, i kad sebi uskracujes zeljene stvari (posebno ako nisu skupe) jer ti se tesko rastat od kune, nazivam skrtoscu

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj summer prvotno napisa Vidi poruku
    mater mi naginje skrtosti, ona pak i kad je zedna ne bi popila pice u kaficu jer stalno misli kako je dvije litre mogla kupit u ducanu za te pare
    tako da ja tu preveliku opsjednutost svakom kunom, i kad nije potreba, i kad sebi uskracujes zeljene stvari (posebno ako nisu skupe) jer ti se tesko rastat od kune, nazivam skrtoscu
    ja ne znam koju bih riječ upotrijebila za to, samo opširni opis, to mi je nekako vjerovanje da ne zaslužuješ da se na tebe potroši išta što nije nužno, da nisi vrijedan finih stvari
    nije mi škrtost kad sebi uskraćuješ, mislim tvoja mama bi bez problema skuhala tebi i tvojoj djeci ručak o svom trošku pod normalno, kako možeš ženu nazvat škrtom prosti na količini osobnog:

škrto je dijete koje krišom pojede sve bombone da ne bi s drugima dijelilo - i takvi odrasli pandani

nikako mi nije jasno kako uskraćivanje nečega sebi možete smatrat škrtošću

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    škrto je dijete koje krišom pojede sve bombone da ne bi s drugima dijelilo - i takvi odrasli pandani

nikako mi nije jasno kako uskraćivanje nečega sebi možete smatrat škrtošću
    U prvom slučaju uskraćuješ druge (s tim da tu ima i elemenata sebičnosti po mom mišljenju), u drugom sebe

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj summer prvotno napisa Vidi poruku
    Ta sam.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •