Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Ok, benigan primjer stvari koje su osnova, a čine razliku.
    Neko vrijeme smo kupovali milijarde jogurta, čvrstog jogurta, u čašici.
    To je kod nas išlo po pet-šest komada dnevno. Dnevno! (prebacili smo se na boce u međuvremenu).
    To je, samo na jogurte, cca 16 - 19 kuna na dan.
    Onda sam otkrila Križevačku mljekaru na Dolcu koja mliječne proizvode u čašici prodaje po 1 kn. I to smo godinama koristili. Mislim, kad usporediš razliku, deset kuna dnevno ti sigurno ostane u džepu. Nije luksuz, koristi se puno, koristi se svaki dan. Nit si ih se odrekao, nit si ih smanjio, a ušteda je sasvim opipljiva.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Evelina prvotno napisa Vidi poruku
    Ok, benigan primjer stvari koje su osnova, a čine razliku.
    Neko vrijeme smo kupovali milijarde jogurta, čvrstog jogurta, u čašici.
    To je kod nas išlo po pet-šest komada dnevno. Dnevno! (prebacili smo se na boce u međuvremenu).
    To je, samo na jogurte, cca 16 - 19 kuna na dan.
    Onda sam otkrila Križevačku mljekaru na Dolcu koja mliječne proizvode u čašici prodaje po 1 kn. I to smo godinama koristili. Mislim, kad usporediš razliku, deset kuna dnevno ti sigurno ostane u džepu. Nije luksuz, koristi se puno, koristi se svaki dan. Nit si ih se odrekao, nit si ih smanjio, a ušteda je sasvim opipljiva.
    Ovo smatram racionalnim. I mi smo na bocama i kantama čvrstog jogurta kad je na akciji - ovo https://www.konzum.hr/web/products/k...-jogurta-900-g

Čak sam odustala od nošenja jogurta za gablec na posao, iz istog razloga. Skupa su mi mala pakiranja, a također stvaraju puno smeća. Ponekad kupim, ali već dugo to ne radim na redovitoj bazi. S druge strane, kad se moji ukućani zasite pa mi dugo stoji otvoreno veliko pakiranje, preskočit ću ga u idućem shoppingu ili dva. Baš u ovo doba godine (kad zahladi) više im ne paše jogurt, pa ga neko vrijeme ne kupujemo, dok se opet ne zažele.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 14.10.2020. at 13:25

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •