Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

meni je lidlova tjedna ponuda isto zabava i opuštanje, često i tema razgovora s kolegicama

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    meni je lidlova tjedna ponuda isto zabava i opuštanje, često i tema razgovora s kolegicama
    meni je lidlov katalog također izvor zabave
    pogledam ga jednom tjedno
    čekam kada će im dimljeni losos biti u ponudi

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    Dapače s jednom kolegicom sam imala i lidl pauzu na poslu, kad smo zajedno gledale što ima na mojoj aplikaciji.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Dapače s jednom kolegicom sam imala i lidl pauzu na poslu, kad smo zajedno gledale što ima na mojoj aplikaciji.
    Oooo, daaaa...

Već dugo nismo, ali prije korone kolegica i ja smo znale pod pauzom petkom otići do Lidla (nije nam daleko), ali sad mi je to komplicirano. Viš viš, mogle bi to opet u digitalnom obliku. Ne treba aplikacija, web stranica je sasvim dovoljna.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Hvala onom tko reče da treba gledati Lidl katalog... Norveški dimljeni losos, mozzarella di buffala, pecorino, gorgonzola... Jedino burratu nisam vidjela. Ali zato ima punjenih njoka i raznih tortelina i raviola... Ode bar 200kn u ponedjeljak

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala onom tko reče da treba gledati Lidl katalog... Norveški dimljeni losos, mozzarella di buffala, pecorino, gorgonzola... Jedino burratu nisam vidjela. Ali zato ima punjenih njoka i raznih tortelina i raviola... Ode bar 200kn u ponedjeljak
    Tako ja sada u četvrtak. Adidas jakna za klinca.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    ako se dobro sjećam, imali smo mi cijelu temu na forumu posvećenu lidlovoj tjednoj ponudi, i bila je jedna od aktivnijih

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •