Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Na temu višekratnog korištenja papira za pečenje i alu folija, nekima od nas (uključujući samu mene ) to mi jednostavno nikad nije palo na pamet. Za Ikeine vrećice za smrzavanje svakako da i to radim, al ovo drugo mi bude prljavo, ima miris i okus određene namirnice ako je papir bio za kolače, ne mogu na njega poredat povrće i meso (neću sigurno prat ga kao ta baka milijunašica), a gdjke da taložim po kuhinji te iskorištene foliej i papire i čekam sljedeću priliku za korištenje. Ako okrenem papir na drugu stranu tek onda ekološki gledamo nije dobro jer trebam ribat i pećnicu nekim deterdžentom i sve to oprat, ovako mi je papir u velikoj mjeri štiti, posebno za biksvitne kolače.

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    Forum je zabava, zezanje, opuštanje (ajde, naučiš i nekad nešto). Radim to na poslu kad nije gužva ili navečer kad uspavljujem dijete.

Katalozi su obaveza, razmišljanje, planiranje, treba misliti na datume i dane u tjednu, i da si na pravo vrijeme na pravom mjestu, tlaka.
    Uz ovo što je BB napisala, budimo iskreni mi koje ih ne listamo, nas katalozi ne zanimaju, smaraju nas

Da se iščitat da dijelimo zajedničke osobine ako nas se ugrubo podijeli u 2 tabora: rasipnima ni ne padne na pamet koristit pek papir više putai pratit kataloge, a šparni svi redom to rade.

Da se vratim na temu, našla sam ključara koji će mi napravit nekoliko setova ključeva za stan za puno manje novaca nego Mitra na onu karticu.Doduše trebat ću klapnut do njega na Trešnjevku, al svejedno će mi se isplatit.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 14.10.2020. at 14:34

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •