Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    moj stari bi ti rekao da bi više uštedila da ih nisi ni kupila

ja stvarno mislim da se na malim stvarima može puno uštedjeti i ne mislim da je kupovina na akcijama tako problematična (kao što ne mislim da se na pek papiru značajno štedi, to je jednostavno eko osvještenost)
    Ja volim ove uštede kao što je Barbi spominjala
    Delicije npr znaju imati Lindtovu čokoladu za 10 kn (li čak i niže), pa ovak krajem godine, prije sezone božićnih kolača vrebam kad je akcija jer i ja volim fino
    maslac također zna biti po 10 kn, pa kad ugledam takvu cijenu, kupim više komada. Ako je 18 kn, kupit ću samo jedan ako mi je baš neophodan taj treb
    deterdžente nikad nisam kupila po punoj cijeni, pričekam akciju i kupim ono što je meni najbolje

prije par godina kad smo kupovali auto smo računali isplati li nam se više kredit ili leasing na tri rate (računali smo koliko ćemo na kraju ukupno platiti), pregovarali smo za cijenu, opremu, dodatke, usluge, osiguranja
    mislim mikro i makro razina je jednaka
    al auto kupim jedan u 10 godina (ako) a maslac puno puta kroz godinu
    A u čemu bih onda bidna ja trčala, ne bi valjda rekao: a ne moraš ni trčat

Ove uštede na deterdžentima, tabletama, prehr. namirnicama koje često koristimo...mislim da velika većina ljudi tako prakticira kako je Barbi navela.

Mima, meni jedan maslac traje dok mu ne istekne rok
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 14.10.2020. at 15:20

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •