Da, treba prakse. Ja to češće prepustim mužu, on ima Lidlovu aplikaciju na mobitelu.
Iz ovog kataloga već sam zabilježila na popis:
- Instant kava Exclusive
- pureći file
- krušne mrvice i palenta (to ionako kupujem)
- tekući sapun Milk&silk - velika boca, to isto redovno kupujem
- čokoladni štapići
- lampioni za groblje
- talijanski pršut i sir (talijanski tjedan je zakon)
- canneloni i druge tjestenine
- minestrone povrće za juhu po <18 kn/kg - moram pogledati sastav
- sušene rajčice - to je provjereno dobro, inače ih kupujem na koprivničkom placu (OPG Čižmešija)
- pesto Genovese
- jakna muška za 149 kn, ali moram sina odvući da proba, čini mi se da bi rukavi mogli biti prekratki, kao i obično
- pamučne majice po 29,99 kn za mene (to redovito kupujem svake sezone i bacam kad se doderu)
- svježi filet lososa
- odojak (imala sam na umu patku, ali ne znam hoću li je naći, a dobro je i ovo)
- mesnata slanina narezana na kockice
Od onoga što nije u katalogu, a redovito kupujem, na popisu je tekući deterdžent, krpice za skupljanje farbe, omekšivač, sredstva za čišćenje, gumene rukavice, spužve i slično, otrovne maramice, kremu za ruke, povremeno kozmetiku (Cien maslac za usta u olovci mi je savršen, a košta manje od 20 kn), deodoran za moje muške...
Od hrane još moram uzeti zobene pahuljice i konzerve kukuruza, sirne namaze, jogurt, mlijeko i vrhnje za kuhanje. U katalogu je veliko pakiranje vrhnja od 1 litre, ali iz iskustva znam da se ne isplati - pokvari se prije nego ga potrošimo. Svekrvi kupujem jako fini džem od borovnica, mliječne čokolade, kuhinjske ručnike, mokri wc papir, salvete... Povremeno se počastimo pivom, ali sad je hladno pa to preskačemo. Kad mi se ne da peći kolače ili kad nismo doma, bez razmišljanja uzmem neki paket gotovih.
Eh, da - zimi češće kupujem povrće u Lidlu nego na placu, gdje zna biti smrznuto.