-
Bila sam u Atlantic outletu danas. Još uvijek je isti, pult na početku dućana, pa se moraš navirivati iza da vidiš što ima. Što je bilo posebno zabavno kad su mi se zbog maske zamaglile naočale, pa nisam vidjela apsolutno ništa. 
Srećom je prodavačica jako ljubazna, pa mi je rekla što im je najviše sniženo. Par stvari koje sam zapamtila su pakiranje od 4 Dove sapuna za 12 i nešto kuna, Dove muški gel za tuširanje 9 i nešto, Dove dezići (i muški i ženski) na -50%, isto i muški i ženski Melem u sticku za usne. Od slatkiša imaju Bounty, neki Raffaelo i čini mi se Snickers, rekla je da su im ljudi dosta poharali slatkiše. Srećom me to nije ni zanimalo.
Vidjela sam da slaže Carefree dnevne uloške, mislim da su oko 13 kn. Cockta bez šećera od 0.5l je isto snižena, a obična je po punoj cijeni.
Ja sam uzela ovaj Dolmio umak bolognese sa gljivama:
https://annona.hr/shop/umaci-i-zacin...gljivama-500g/
za 5.10 kn. Rok trajanja je 23.11.
Imali su i neki Uncle Ben's umak i pekmez od valjda kupina, ali nisam pitala za cijenu.
Uglavnom, zanimljiv dućančić ako vam je usput. Nezgodno je za razgledavanje, ali prodavačica (barem ova koja je bila danas) je stvarno ljubazna i strpljiva. Cijene se i dalje ne vide dobro.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma