Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Nano za vježbačice

Vezano uz temu, Lavanda Mia u Ilici svaki dan ima happy hour od 10:00-12:00h, pa sam bome pod pauzom potegnula do njih (inače idem u ovu koja mi je puno bliže u Petrinjskoj kod DM-a). Takve stvari mi ne bi pale na pamet da se radi o jednom-dva proizvoda, ne bi brate išla radi 10kn na drugu stranu Ilice.

Budući da sam nam kupovala imuno "paket" (svega pomalo Mg citrat, vit. C i dr.) za ovaj mjesec ipak je covid oko nas , uštedjela sam 40 kn (umjesto 400kn, platila 360kn) samo što sam se prošetala do njihove druge ljekarne, a taman mi je pasala šetnjica. Nisu potrebni komentari da to nisam trebala ni kupovat jer jesam, moram i inače zbog svojih pojačanih fizičkih napora

btw također sam otkrila: https://eljekarna24.hr/?gclid=CjwKCA...hoC0-YQAvD_BwE
    znaju imat odlične akcije i popuste na svašta, vitamine, kreme za lice (skupe marke), svašta nešto. Ako nekome treba, neka zaviri. Npr neki dan je bio Biokult probiotik (mama ga koristi) 64 kn, što je super cijena.
    Ja i nisam baš neki on line kupac, ne volim taj način shoppinga, al se može dosta uštediti.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 10.11.2020. at 13:08

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •