A kad budu tinejdžeri uštediš puno. Kupiš Marte ( koje jesu skupe, OK ima i sniženja) i onda ne izlazi iz njih. Bilo ljeto ili zima.
A kad budu tinejdžeri uštediš puno. Kupiš Marte ( koje jesu skupe, OK ima i sniženja) i onda ne izlazi iz njih. Bilo ljeto ili zima.
Emily te akcije budu svake godine poč.škol.god kad ljudi djecu opremaju.
Unaprijed za to znam i nije baš da svako dijete u istom trenutku treba toliko pari.
Mi smo npr uzeli kćeri 2 a 1za sina, ispalo nekih 400kn za 3 para tenisica (nekih 130kn po paru tenisica, i to nove, dobre tenisice).
Gle to mi je puno povoljnije (svakome je), pa makar na 2 rate nego kuppvat mjesec dana kasnije puno skuplje
Posljednje uređivanje od Lili75 : 15.11.2020. at 10:29
Posljednje uređivanje od Lili75 : 15.11.2020. at 19:36
Ja si to u glavi dijelim s tri, pa ispadne 60 kn po sezoni koje će bit nošene. Došle su evo, doslovno, ko iz trg. Žena koja ih je prodala je rekla da su to stavljali samo rijetko kad za svečane prilike, za šminku. A meni to obuća za razgazit za zimu. Ljudi su čudni.
Jednom sam uzela savršene Geox cipele za klinca, za 30 kn. A odlične. Nema znakova nošenja.
Da, inače mi Decathlon nije blizu, ali i to što sam se jednom opekla kad sam sebi uzimala cipele. Ne znam je li bio Decathlon ili Deichman, miješam ih. Bile su loše, odlijepila se potplata nakon mjesec dana.
Posljednje uređivanje od zutaminuta : 16.11.2020. at 12:05
U Deichmannu bez problema vrate novce za takve cipele. Više puta doživjela.
Nadam se da nikad neće past na to... meni je to ružno, glomazno, neudobno, nespretno itd... Uvijek ću joj radije kupiti 5 pari kvalitetnih laganih skechersica nego jedne marte. Nikad neću zaboraviti kad u svom dnevniku A. Mole planira bijeg od kuće pa piše
8:20 krenuo oblačiti marte
8:35 zavezao marte
![]()