Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Imala sam sjajnu antirecesijsku situaciju za vikend.
    Selili smo nedavno, ne, i sadržaj jednog od ormara smo, a gdje se svašta samo guralo privremeno i godinama ne taklo, frknuli u kutije, prenijeli u stan, ostavili na podu, i otada ih zaobilazimo.
    Za vikend sam natjerala muža da krenemo to raščišćavati i našli smo hrpicu čestitki i kovertica, sve od malog, njegovih rođendana još iz vrtića, bezvezarija.
    Između ostalog, bila je jedna koverta u kojoj je bilo još nekih papirića.
    Dobro da sam pogledala.
    Sto eura i pedeset franaka unutra.
    Stoje godinama.
    To je vjerojatno jedan od poklona za neki njegov rođendan od (valjda) mojih .
    Valjda nam nije išlo (tako) loše tada, ako smo na to zaboravili.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Evelina prvotno napisa Vidi poruku
    Imala sam sjajnu antirecesijsku situaciju za vikend.
    Selili smo nedavno, ne, i sadržaj jednog od ormara smo, a gdje se svašta samo guralo privremeno i godinama ne taklo, frknuli u kutije, prenijeli u stan, ostavili na podu, i otada ih zaobilazimo.
    Za vikend sam natjerala muža da krenemo to raščišćavati i našli smo hrpicu čestitki i kovertica, sve od malog, njegovih rođendana još iz vrtića, bezvezarija.
    Između ostalog, bila je jedna koverta u kojoj je bilo još nekih papirića.
    Dobro da sam pogledala.
    Sto eura i pedeset franaka unutra.
    Stoje godinama.
    To je vjerojatno jedan od poklona za neki njegov rođendan od (valjda) mojih .
    Valjda nam nije išlo (tako) loše tada, ako smo na to zaboravili.
    Eh, ovo se mojim sinovima redovito događa. I ja sam neki dan išla gledati zalihe božićnih čestitki, pa sam našla prošlogodišnju čestitku moje svekrve za mog starijeg sina, a unutra 200 kn... Dođem k njemu, a on veli da ima još dvije, jednu od rođendana i drugu od imendana. Ni lipe potrošio nije.

Asocijacija: morat ćemo sinove uputiti kako da ulože lovu, da im ne stoji na tekućem računu. Nisam pametna - je li bolje uložiti u neki fond ili oročiti ili što s lovom koja im ne treba (recimo, cijela prošlogodišnja stipendija nije potrošena), a kasnije može dobro doći. Ne bih na stambenu štednju, jer to ne možeš razvezati samo tako. Ima li tko ideju pametniju i plodonosniju od investicijskog fonda?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •