Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Ja Revolut gledam kao uštedu - ako kupim za 1$ i ukjučenu poštarinu maskicu koja me u Zg košta 50kn i još pri tome ne dovedem u opasnost svoj tekući račun da ostanem bez partisućakn mislim da sam razumno uštedjela
    Istu stvar nudi i prepaid mastercard iz Addiko banke. Jel mi onda treba i Revolut? Za drugo ne koristim.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Istu stvar nudi i prepaid mastercard iz Addiko banke. Jel mi onda treba i Revolut? Za drugo ne koristim.
    Imam je i ja ali vise ne koristim jer mislim da je revolut bolja. Jedino ako istovremeno imas i addiko mobilni banking, pa da mozes instant prebacivati novce. I vidjeti stanje i odmah dobiti sve notifikacije da je bila transakcija. Plus ako kupis nesto skuplje vani bolji je tečaj ali to su za naše iznose obicno male razlike, maksimalno par kn, pa meni nije neka posebna ušteda...

Mm i ja smo isti revolut upogonili svatko na svom mobitelu tako da oboje koristimo istu karticu. Ja na kraju koristim samo virtualnu, onu fizičku nisam aktivirala jer mi ne treba osim ako ću u inozemstvo...

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Imam je i ja ali vise ne koristim jer mislim da je revolut bolja. Jedino ako istovremeno imas i addiko mobilni banking, pa da mozes instant prebacivati novce. I vidjeti stanje i odmah dobiti sve notifikacije da je bila transakcija. Plus ako kupis nesto skuplje vani bolji je tečaj ali to su za naše iznose obicno male razlike, maksimalno par kn, pa meni nije neka posebna ušteda...
    Nemam sve te opcije, ali s obzirom na porez i carinu od sljedeće godine za robu izvan EU mislim da neću previše kupovati. Koristim ju i za za Playstation store. A za to bude dobra i ona + jedna aplikacija manje na mobitelu.

In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja imam jedno i drugo. Otkako sam napravila revolut addiko više ne koristim. Revolut je super, pregledna aplikacija, odmah dolazi poruka ako netko nesto plati s tvojom karticom, jucer sam placala nekakvu torbu u bih, zablokiralo mi karticu - kao da provjere jel sigurna kupovina (sve se rijesava preko aplikacije)...stvarno za preporučiti. Imam još erste debitnu za placu ali na kraju sve novce prebacim na revolut - najviše zbog preglednosti. Mi i puno putujemo pa nam je i tamo zgodna.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj In love prvotno napisa Vidi poruku
    Ja imam jedno i drugo. Otkako sam napravila revolut addiko više ne koristim. Revolut je super, pregledna aplikacija, odmah dolazi poruka ako netko nesto plati s tvojom karticom, jucer sam placala nekakvu torbu u bih, zablokiralo mi karticu - kao da provjere jel sigurna kupovina (sve se rijesava preko aplikacije)...stvarno za preporučiti. Imam još erste debitnu za placu ali na kraju sve novce prebacim na revolut - najviše zbog preglednosti. Mi i puno putujemo pa nam je i tamo zgodna.
    A što kada ti iznenada crkne mobitel? Ili ga izgubiš? Na što je vezana?
    Posljednje uređivanje od Cathy : 20.11.2020. at 11:49

In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

A što kada ti iznenada crkne mobitel? Ili ga izgubiš? Na što je vezana?
    Imas i najnormalniju fizicku karticu s kojom placas.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj In love prvotno napisa Vidi poruku
    Imas i najnormalniju fizicku karticu s kojom placas.
    Hvala.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Vidim pitanja o Revolutu i plaćanju na njega drugih osoba - iskreno nisam istraživala, znam da se radi o financ. instituciji koja posluje u okvirima zakonodavstva EU i samim time ne mislim puno brinuti o tome jer znam da država, ako poželi, može saznati tko na nju uplaćuje.

No ne volim plaćati online s "običnim" karticama koje imaju puno veće limite nego ove pripaid, to korsitim samo ako npr dobijem i 10% popusta na MC i sl

Ali realno, čak i ako se koristi samo tekući račun u banci, s njim danas dolazi mogućnost online plaćanja, podizanja gotovine bilo gdje na svijetu u mreži bankomata, bezgotovinskog plaćanja na prodajnim mjestima po cijelom svijetu - odnosno korištenje određene infrastrukture koja sigurno košta nešto i banku, a ne kao prije kad je samo vodila saldo računa, novac si podizao na šalteru a odgođeno plaćao čekovima koje je dućan onda morao fizički dostaviti banci na naplatu (sjeća li ih se još itko )
    Posljednje uređivanje od sillyme : 20.11.2020. at 19:58

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

a odgođeno plaćao čekovima koje je dućan onda morao fizički dostaviti banci na naplatu (sjeća li ih se još itko )
    Ja sam tako platila svoju vjenčanicu. zbilja sam stara....

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

novac si podizao na šalteru a odgođeno plaćao čekovima koje je dućan onda morao fizički dostaviti banci na naplatu (sjeća li ih se još itko )
    da, da
    a ako ti se nije dalo ići u banku dizat lovu, onda si na pošti unovčavao čekove
    kakvi bankomati, kakvi bakrači

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •