-
Ma Peterlin imam ja te vanjske baterije, al ono dodjem i parkiram auto, hoću platit parking ta daaa..isprazni se
Vozim se negdje po gradu preko gps-a, a ono ta daaa 
Nano, ne koristim ja mob za platne transakcije osim da nije neka huda sila, a to je skoro nikad (ne volim buljit u male ekrane). Plaćanje nije nešto što ne mogu planirat što mora bit odmah, sad ove sekunde.
Nego sam mislila ako sam vas dobro shvatila da neke od vas plaćaju virtualno Revolutom manje više sve (sillyme) i koriste ga umjesto klasične debitne kartice, pa je meni kažem to nezgodacija jer mi se često zna ispraznit mob kad ne treba,a bome dnevnih transkacija s debitnom imam dosta.
Koristim je skoro za sve kako bih imala što bolju evidenciju svojih troškova. S obzirom na učestalost korištenja kartice, morala bih puno više vodit računa da mi je mob uvihek napunjen ili da nosaram okolo sa sobom vanjsku bateriju. A to me više opterećuje od toga da nosim i uvijek imam sa sobom debitnu karticu.
No meni je sve draže u fizičkom obliku kao što rekoh, pa nisma baš neki dobar tipičan primjer korisnika.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma