Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Nije u tom stvar, htjela bih uzeti veliku količinu da ne moram stalno pomalo uzimati, a htjela bih raditi i napitak od njih, umjesto mlijeka, jer me nervira što stalno vučem tetrapake, a odlaze jedan dnevno.

Je li netko uzeo u Lidlu mašinu za tijesto? Kakva je? Isplati li se time raditi domaće rezance?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Nije u tom stvar, htjela bih uzeti veliku količinu da ne moram stalno pomalo uzimati, a htjela bih raditi i napitak od njih, umjesto mlijeka, jer me nervira što stalno vučem tetrapake, a odlaze jedan dnevno.

Je li netko uzeo u Lidlu mašinu za tijesto? Kakva je? Isplati li se time raditi domaće rezance?
    Zobeno mlijeko - paaa, nije neki problem napraviti, ali nije to isto kao obično mlijeko. Možda bi ti rješenje bilo mlijeko u prahu. Dugo nisam - to smo znali raditi na godišnjem odmoru, kad mi dućan nije bio blizu. A možda je to bedasta ideja.

Što se tiče mašinice za tijesto - evo tuđeg komentara koji je pozitivan: http://azziellablog.blogspot.com/201...jestenine.html
    Ja ju nemam u kući, jer nemam gdje sušiti pripremljeno tijesto. Ima moja susjeda iz rodnog grada i uvijek me snabdijeva krasnom domaćom tjesteninom, a ja nisam došla u napast jer nemam uvjeta ni mjesta. Ona suši tjesteninu na sušilu - ovako nešto: https://ehrliche-tests.de/bs/nudeltrockner-kaufen/

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku

Ako zelis posudim ti ja. Imam svoju iz restorana, samo moram sve djelove potraziti. Trenutno ne koristim pa ju imas vremena isprobati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •