Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
Čekaj pa kako sad ušteda od 360kn (usporedba mojih 30kn/mj u odnosu na 60kn /mj na god.razini) postade beznačajna, a na ovoj temi se piše o uštedama maltene 2-3kn za koje treba na drugi kraj Zg otići

A pisala sam Nano upravo iz razloga što je njeno područje stanovanja i posla jako dobro pokriveno njihovim bankomatima, o ljetovanju u Dalmaciji da ne pričam tamo je više bankomata Otp-a nego Zabe. O ljubaznosti i profesionalnosti da ni ne govorim.

Ovome me podsjeća na moju sveki koja nikad neće otići s T Mobilea jer je njih davnih dana ugovorila i ne da joj se više ništa mijenjat iako bi prošla puno povoljnije. Tako isto postupa i s bankom.
Ono sistem mani me se, ne želim promjene nikakve.
Prebacivanje na drugi tekući račun + troškovi koje napravim na telebankingu (u lepezi imam veliki broj transakcija besplatno) + recimo ona mogućnost zvanja majstora za popravke https://www.zaba.hr/home/servis-centar koja se pokazala izuzetno korisnom nakon potresa - moj bratić se time okoristio, moj kolega i hrpa ljudi iz centra grada (kad nisu mogli dobiti majstore, ovo je odlično funkcioniralo). Jedna takva intervencija godišnje i nadoknadila si razliku. Kraj priče.