Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

sillyme, ne mogu ne zamijetiti određen prezir prema obitelji poput moje u stanovima poput tvojih. Naravno da postoje oni koji unajmljuju skuplje stanove, a imaju djecu, ali ja jasno govorim o obiteljima koje ne unajmljuju skupe stanove, koji su ipak u prevazi. Sve što sam potrgala u stanu to ću gledati popraviti i vratiti stan u koliko toliko stanju kako sam i zatekla. Mada je moj bivši bio oštro protiv toga.

Lili, ovaj namještaj koji sam zamijenila je upgrade, ne downgrade. Tak će bit i s ostalim. Zidove ću prebojat sama ili unajmit čovjeka. Ostalo što sam spomenula su sve minorni popravci. Druge stvari su jednostavno otišle kroz korištenje, kao što peterlin opisuje.

Cucke sam dala bivšem jer se žalio frendu kako sam mu i pse željela oteti, a lijepo sam ga pitala želi li ih ili ih mogu poslati mojoj mami, tamo bi ionako imali daleko veći vrt.

Ja stvarno ne razumijem kome mislite dati stanove na korištenje, a da očekujete da će sve ostati novo novcato. Puno prije bih unajmila stan s mrljom na parketu nego nešto tek ulašteno baš zbog pritiska da ne moram paziti na svaku dlaku već da se mogu opustiti i ne imati histerične napadaje oko prolivene vode.
    Posljednje uređivanje od zutaminuta : 04.12.2020. at 14:26

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •