-
Opisala sam s nonšalancijom jer sam tip osobe koja ne ostaje dužna. Zid ću sredit, a i ostalo. Platila sam uredno svaku stanarinu i režije zadnjih deset g bez kašnjenja. Mislim da stanodavac to treba prvo gledati, a ono što će ponovno renovirati neka stavi u polog i vrijedne predmete odnese drugdje. Drugo da eto stanoprimac ostane pola godine, sve živo uništi i onda najavi odlazak, pa ti zovi majstore i bavi se obnovom, ali krečenje ne traje mjesec dana, a nekoliko fleka na parketu većinu ljudi neće otjerati od stana. Tko ide u najam pa kaže 'ovaj stan mi je super, te lokacija, te blizina svega, te cijena, te pogled ili kvadratura, ali eto ima par mrlja na parketu, uzimamo onaj skuplji bez mrlja''????
Nisam znala što su bebe psi, niti što su bebe ljudi. Sad znam, al čovječe, baš gledam oglase i ljudi napominju da daju stanove zaposlenim samcima. Najbolje zaposlenim povremenim posjetiteljima stana. Ono, ideal na poslu od 5-17, od 17-20 vani, od 20-5 min korištenje prostorija, a vikendom u gostima ili u šumi.
Posljednje uređivanje od zutaminuta : 04.12.2020. at 15:29
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma