Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Peterlin ne kužim baš komentar al ok. Uvijek se može naći i neki stan u istom kvartu koji preferiraš, samo treba biti uporan i tražiti (ako to zaista želiš). Hoću reći meni nikad pa ni tad ne bi bila opcija da se gužvamo godinama u malom stanu, da spavam na kauču u boravku 20ak godina umjesto da si priuštimo primjeren stambeni prostor, naravno ukoliko možemo. Ja sam htjela isključivo ostati u svom kvartu, ali u više kvadrata. Zato baš ne mogu do kraja shvatiti tvoju objavu. Mislim da je više razloga zašto se netko odlučuje na takvu odluku, kako ste se vi odlučili i svatko na to ima pravo-preselit u veći stan ili se gužvat u malom dok djeca ne odsele.

Sad je korona i izbjegavam javni prijevoz kao većina ljudi, kad su normalna vremena idem s jav.prijevozom: vlakom mi treba 10 min+3min pješice do ureda. Sveukupno ni 20 min od vrata do vrata.
    Inače mi bajkom treba 28-29 min normalne do spore vožnje, uključujući semafore i prelaze preko zebri, pa to je niš za Zg. Ne znam koliko ti imaš do posla, ali za Zg sve do pola sata ja bih rekla da je odlično.

Pričam o financijskoj uštedi sad dok je korona da izbjegnem javni prijevoz.

Roba nije nikakav problem jer se uopće ne oznojim, vozim se i u haljinama i hlačama, odijelima, vozim normalno ne utrkujem se, imam 2 košare/gradski bajk, super označenu široku stazu, a usput se i rekreiram. Kud ćeš bolje
    Imam i pončo za bajk za kišu, koji je savršen.

Najbolji dio mi je što provjetrim glavu kad se vraćam doma s posla.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 26.05.2021. at 08:38

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •