Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ja sam se zanijela pa ću oftopičarit dok ne dođe Spajalica .
    Moja idealna nekretnina ima:
    - spavaću sobu od 10-11 kvadrata u koju stane samo krevet i možda manja komoda, obožavam spavati u prostorima kad su mi zidovi blizu, mrzim spavaće sobe od 17 kvadrata
    - dječje sobe po 15 kvadrata, unutra je sve sto djeci treba
    - dnevni boravak plus blagavaona u kojima ima samo kutna/fotelja/stol/TV na zidu, možda neka polica
    - mini čajna kuhinja za skuhati čaj
    - prostorija od 60-70 kvadrata u kojoj su svi ormari i stalaže i sve stvari jedne obitelji stoje tamo
    - kupaonice sto manje, sto jednostavnije, sto manje kupaonica, nikako staklene stijene, tuš kabine i slično - glavni kriterij, minimalno potrebno čišćenje
    - na drugoj strani dvorišta ljetna kuhinja i obiteljski stol, kuhinja u kojoj nema napa koje se brišu, masnih pločica ili staklenih stijena, pećnica za ribanje, ni slučajno iveral u visokom sjaju i slične stvari koje me podsjećaju na srednjovjekovne sprave za mučenje... onako, više nekakva seoska kuhinja u kojoj se kuha, ali nema potrebe za čišćenjem više od osnovnog... čime jako pridonosim ovoj temi jer bi izuzetno puno uštedila na sredstvima za čišćenje
    Ako nekad dođem u fazu da gradim kuću projektirat ću si baš ovakvu .
    Posljednje uređivanje od Bubilo Bubich : 28.05.2021. at 00:00

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •